EA și Respawn Entertainment anunță lansarea Apex Legends: Legacy

EA și Respawn Entertainment anunță lansarea Apex Legends: Legacy

Apex Legends, jocul premiat de tip battle royale al EA și Respawn Entertainment, a revenit cu cea mai importantă actualizare de până acum. Astfel, jucătorii pot accesa Apex Legends: Legacy și pot experimenta un mod de joc complet nou, dar care păstrează viu spiritul battle royale: noul mod 3v3 permanent. 

Noua legendă Valkyrie se alătură Apex Games, al cărei jetpack și muniție balistică îi va ajuta pe jucători să domine lupta în aer. Noul arc de înaltă precizie, Bocek, îi va separa pe prădători de cei prădați. Jucătorii pot explora, de asemenea, o hartă Olympus actualizată în care natura este contaminată. Cu Legacy Battle Pass, jucătorii pot încerca cele mai recente accesorii cosmetice de nivel legendar.

 

În plus, Respawn a lansat fișierul patch-notes cuprinzând o detaliere completă a noutăților din Apex Legends: Legacy, pe care le puteți găsi pe blogul oficial și listate mai jos: 

Arene - Un mod de joc 3v3 permanent în care scopul este de a câștiga trei runde fără a ceda mai mult de o rundă adversarului sau de a continua până când o echipă are un avans de două runde. Câștigi sau pierzi, fiecare rundă începe cu echipamentul de bază și câteva materiale care pot fi folosite pentru a pocura arme și actualizări. Meciurile se desfășoară pe cinci hărți, unele în locații familiare, iar altele în locații noi. În Arenă, jucătorii vor lupta în locațiile din Kings Canyon, World’s Edge și Olympus, precum și în locații din alte două hărți personalizate, Party Crasher și Phase Runner, la acestea urmând să fie adăugate mai multe, în viitor.

Noua legendă: Valkyrie – Poți declanșa o mulțime de rachete pentru a distruge și dezorienta inamicul sau poți folosi abilitățile lui Valkyrie, în cazul în care lupta se intensifică, pentru a face o evadare rapidă spre cer – care are alături întreaga sa echipă. Valkyrie intră în joc cu lucruri de dovedit și este pregătită să pună la pământ inamicii.

O nouă armă: Bocek - O nouă armă puternică și mortală capabilă să provoace daune uriașe la distanță medie este introdusă în joc. Arcul Bocek nu este o relicvă străveche; jucătorii îi pot crește eficacitatea cu două sloturi de tip hop-up - Tempo-ul lui Deadeye, care permite o tragere mai rapidă, și Shatter Caps care fac ca săgețile să explodeze atunci când sunt lansate. Ambele hop-up-uri pot fi folosite simultan pentru a speria cu adevărat echipele inamice.

Actualizări ale hărții Olympus - O flotă de nave inamice din spațiul cosmic a pătruns în atmosfera lui Psamathe, iar o navă numită Icarus a andocat pe Olympus aducând cu sine o plantă vâscoasă, parazită de origine necunoscută. Noile locații și câmpul de vizibilitate modificat schimbă jocul pentru jucători pe parcursul hărții.

Battle Pass - Legacy Battle Pass va oferi recompense unice precum Apex Packs, XP Boosts și accesorii cosmetice precum Crafty Kitsune Rampart sau Legendary Demon’s Whisper Wraith care îi vor face pe jucători să își ia rolul în serios în timp ce îi vor trage pe sfoară pe adversari. La nivelul 100, jucătorii deblochează Legendary Reactive Bound in Bone Devotion cu o mulțime de alte recompense interesante de-a lungul drumului: Music Packs, Loading Screens, Skydive Emotes, Quips și multe altele.

Clasament - World’s Edge a revenit pentru prima etapă care se încheie în timp ce a doua mută competiția la Olympus, unde se va juca restul sezonului. În sezonul trecut, a existat o tendință ca jucătorii să obțină poziții superioare și să se străduiască să aibă cele mai bune rezultate personale, ceea ce a dus la îmbunătățirea calității și cantității meciurilor, astfel încât sistemele ranked și RP vor rămâne neschimbate.

Pregătește-te să cucerești cerul cu Valkyrie în Apex Legends: Legacy care este disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC via Origin și Steam!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related