Codemasters si EA SPORTS ofera o perspectivă in detaliu a vedetelor Braking Point F1® 2021

Codemasters si EA SPORTS ofera o perspectivă in detaliu a vedetelor Braking Point F1® 2021

Codemasters si EA SPORTS dezvaluie cateva detalii spectaculoase din Braking Point, noua experienta interactiva din cadrul F1® 2021. Cu un portofoliu care imbina personaje noi si personaje in revenire, Braking Point le permite jucatorilor sa concureze pentru gloria absoluta in cadrul uneia dintre cinci echipe din lumea antrenanta a Formula 1®. 

Aiden Jackson
Aiden este un nou star in devenire. Un pilot tanar, cu mult potential, dar si multa adulatie pentru coechipierul sau Casper Akkerman, debuteaza in F1®. Povestea lui Jackson este una de succes, intrucat a promovat din F2™. Foarte prietenos, Aiden are o prezenta pozitiva in fata camerelor. Insa, in spatele camerelor, el se confunta cu tranzitia in liga superioara. In asteptarea unor oferte din partea echipelor mari, Aiden are un debut de succes, facand deja valuri.

Casper ‘Cas’ Akkerman
Cunoscut pentru abordarea sa rece si directa, Casper este determinat sa propulseze performantele echipei inaintea plutonului. Temperamentul calm si tenacitatea l-au ajutat mult in cariera sa, pana acum. Cu toate acestea, odata cu tinerele talente care se fac remarcate, Cas simte presiunea de a produce rezultate, desi cariera sa se apropie de final.

Devon Butler
Antieroul Braking Point, Devon e mai mult decat un carierist ingamfat si galagios care incearca sa se afirme. Este extrem de respectat pe circuit, insa comportamentul indoielnic din afara pistei de circuit lasa de dorit. Mereu pregatit cu o gluma sau un sfat rautacios, Butler se foloseste de aceste intalniri pentru a intra pe sub pielea oricarui pilot care poate reprezenta o amenintare. Il iubesti sau il urasti, insa Devon Butler isi propune sa devina o legenda a lumii Formula 1®.

Brian Doyle
Brian este liantul dintre echipa si directorul echipei, avand responsabilitatea sa se asigure ca totul decurge perfect. Doyle petrece foarte mult timp ca mediator, asigurand comunicarea in echipa, alegerea strategiilor de cursa, sau solutionarea problemelor din cadrul echipei. Este consacrat in acest sport si cunoaste toate culisele sportului. Cu o personalitate extravaganta, Doyle traieste pentru Formula 1®, fiind fericit cand totul merge bine, dar si usor descumpanit cand lucrurile nu decurg conform planului.

Zoe Akkerman
Sotia lui Casper, Zoe a fost mereu prezenta si cunoaste sacrificiile pe care sotul sau le face pentru a ramane competitiv. Zoe are mereu o vorba buna la indemana, indiferent de context. Mama unei fetite, Zoe este singura persoana care stie prin ce trece Casper concurand impotriva noii generatii de piloti. 

Braking Point ofera un nou mod narativ si o serie de inovatii F1® 2021. Functia 2-player Career le permite jucatorilor sa se alieze sau sa se dueleze in sesiuni-sincron. Real-Season Start le permite jucatorilor sa aleaga orice cursa din calendarul competitional, chiar daca respectiva cursa a avut deja loc in realitate. De asemenea, F1® 2021 dispune si de optiuni deja cunoscute, precum My Team, 2-player split-screen sau diverse setari care le permit jucatorilor sa joace si sa concureze, indiferent de abilitati. 

F1® 2021 va fi lansat pe 16 iulie si va fi distribuit de EA SPORTS, fiind disponibil pe Xbox Series X|S si PlayStation®5, Xbox One, PlayStation 4 si PC via Steam. Editia Digital Deluxe va fi disponibila incepand cu 13 iulie cu continut suplimentar, inclusiv cei 7 piloti emblematici din modul My Team al F1® 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related