EA SPORTS a creat un soundtracj pentru lansarea F1® 22

EA SPORTS a creat un soundtracj pentru lansarea F1® 22

Charli XCX, Diplo, și Jacknife & The Bloody Beetroots deschid primul soundtrack al seriei oficiale F1®. Poate fi ascultat pe Spotify și Apple Music

Pentru prima oară în istoria acestei francize, Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lansează soundtrack-ul personalizat pentru EA SPORTS F1® 22. Charli XCX, Meduza, Diplo, Jacknife & The Bloody Beetroots și BRUX ft Kimbra deschid lista care curpinde 33 de artiști internaționali, care reprezintă genul electric dance și reflectă autentic culturile diverse, de la plajele din Miami până la străduțele din Monaco. F1® 22 va fi lansat pe 1 iulie pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC.

„Am vrut ca primul soundtrack EA SPORTS F1 să sublinieze adrenalina simțită de jucători în apogeul sporturilor cu motor,” menționează Steve Schnur, President of Music în cadrul Electronic Arts. „Considerăm că cei 33 de artiști, din 13 țări, sunt adevărați reprezentanți ai muzicii electronice, reflectând totodată noua eră a Formula 1. Împreună, ei formează un soundtrack care accelerează prin viraje, oferind diversitate, viteză și versatilitate - o adevărată colaborare fără egal.”

Soundtrack-ul F1® 22 include următoarele piese:

F1® 22 reflectă îndeaproape noua eră a Formula 1®, cu monoposturi revoluționare cu un design care încurajează competitivitatea, curse de sprint și momente imersive din zilele de cursă, precum tururile de formare, momentele de safety car și pit stop-urile. De asemenea, jocul include actualizări ale circuitelor din Spania, Australia și Abu Dhabi, cât și noul circuit FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX. Pentru vetaranii jocului, F1® 22 a inclus din noul modul My Team, acum cu 3 puncte de start, mult-apreciatul Career, cu funcționalități pentru modurile de joc two-player și multiplayer, cu split-screen, dar și VR pentru PC.

F1® 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

*Sunt aplicate condiții și restricții

 

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related