Piloții F1® își ghicesc coeficienții din joc în cadrul Ratings Reveal EA SPORTS™ F1® 22 MY TEAM

Piloții F1® își ghicesc coeficienții din joc în cadrul Ratings Reveal EA SPORTS™ F1® 22 MY TEAM

Coeficienții piloților au fost confirmați chiar de aceștia într-o provocare alături de coechipieri. 

Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA),au dezvăluit astăzi, împreună cu Formula 1®, coeficienții piloților din jocul EA SPORTS F1® 22, care urmează să fie lansat pe 1 iulie pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC. Filmată în Baku și Canada alături de piloții din sezonul 2022, provocarea ‘Guess the Rating’ a adus coechipierii împreună, camerele captând fiecare moment, inclusiv momentul dezvăluirii coeficienților. Clasamentele dinamice din modul My Team vor fi actualizate cu fiecare cursă, reflectând astfel acțiunea de pe circuit și din afara lui.

Pentru prima oară, Codemasters a schimbat algoritmul, astfel încât clasamentul reflectă acum îndeaproape performanțele actuale ale piloților și nu mai depinde la fel de mult de istoricul acestora. Experții Formula 1, Anthony Davidson, David Croft, și Alex Jacques au colaborat cu studioul pentru o perspectivă care depășește setul de date. Coeficienții din ziua lansării sunt compilați până la Marele Premiu din Monaco, inclusiv. Clasamentul dinamic este împărțit în patru categorii cu un scor general. Acestea sunt:

  • Experiență (EXP): Bazat pe numărul de starturi acumulate în timpul carierei.
  • Racecraft (RAC): Abilitatea unui pilot de a termina campionatul pe o poziție superioară față de cea de început.
  • Awareness (AWA): Cu cât mai puțin timp petrecut în camera stewarzilor, cu atât mai bine. De asemenea, penalizările din viața reală vor avea un impact asupra punctajului în această categorie.
  • Pace (PAC): Sunt avantajați cei care obțin cel mai bun timp în calificări și care au cele mai multe ture rapid. De asemenea, vor fi luați în considerare piloții care își întreg coechipierii.
  • Rating (RTG): Media celor patru coeficienți de mai sus. Acest coeficient general va oscila în timpul sezonului, în funcție de performanță.

„Devenit un pilon pentru alte titluri din portofoliul EA SPORTS; Coeficienții Dinamici ai piloților continua să le provoace emoții, și e minunat să observi camaraderia dar si nivelul de tachinare dintre coechipieri,” spune Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul Codemasters. „Lucrăm îndeaproape cu un nou grup de experți F1 pentru a ne asigura că F1 22 reflectă ceea ce se întâmplă pe circuit, iar actualizările vor provoca și mai multe dezbateri în cursul sezonului.”

Clasamentul Piloților F1® 22 disponibil la lansarea jocului este aici:

Clasamentul Piloților F1® 22 reprezintă un element cheie al modului My Team, modul pilot-proprietar. În 2022, My Team include trei poziții de start: Newcomer (Începător), Midway Challenger (Concurent Intermediar), și Championship Contender (Pretentend la Titlul Mondial), și le permite jucătorilor să decidă dacă vor să înceapă de jos sau să concureze pentru titlu încă de la început.

F1® 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

*Sunt aplicate condiții și restricții 

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor. 

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related