Următorul capitol în inovația mobilă: Lumea se deschide cu Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G

Următorul capitol în inovația mobilă: Lumea se deschide cu Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G

Samsung stabilește un nou standard al experiențelor mobile cu smartphone-uri pliabile premium și puternice.

Samsung Electronics Co., Ltd. a deschis următorul capitol în inovația dispozitivelor pliabile cu două smartphone-uri noi, Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G. Ambele sunt smartphone-uri pliabile premium construite cu ajutorul inovațiilor emblematice, pe care utilizatorii Samsung au ajuns, deja, să le îndrăgească și să le aștepte. Cea de-a treia generație care definește această categorie de produse cuprinde o serie de îmbunătățiri esențiale pe care utilizatorii de smartphone-uri pliabile Samsung le-au cerut – făcându-le mai durabile și cu experiențe si aplicații mai optimizate ca niciodată. De la design-ul iconic, până la experiențele captivante și imersive de divertisment, Z Flip3 și Z Fold3 le oferă utilizatorilor noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming.

Pentru cei care au nevoie de un dispozitiv complet, atât pentru productivitate, cât și pentru experiențe surprinzătoare de divertisment, Z Fold3 este o adevărată sursă de multitasking cu performanțe de nivel superior, un display Infinity Flex de 7,6 inci[1] neîntrerupt, dispunând și de primul suport S Pen[2] pentru un smartphone pliabil. Pentru cei care își doresc să îmbine stilul cu specificațiile premium, Z Flip3 este dispozitivul ideal. Acesta se remarcă printr-un design elegant, compact, care încape perfect în buzunar, prin caracteristici de cameră îmbunătățite și printr-un ecran mai mare[3] construit pentru o utilizare rapidă în deplasare.

„Cu Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, Samsung redefinește din nou posibilitățile cu ajutorul smartphone-urilor pliabile, oferindu-le utilizatorilor necesarul de flexibilitate și versatilitate pentru ritmul alert în care trăim. În calitate de pionier și lider în industrie în categoria dispozitivelor pliabile, suntem mândri că putem contribui constant la moștenirea în inovație prin lansarea dispozitivelor Z Fold3 și Z Flip3. Aceste dispozitive echipează utilizatorii cu o tehnologie care deblochează noi modalități de a maximiza fiecare clipă, bucurându-se de ele cu ajutorul unui ecosistem construit special pentru deschiderea și inovarea unor noi posibilități”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

 

Tehnologie de construcție avansată pentru o durabilitate sporită

Utilizatorii Samsung se așteaptă ca produsele pliabile să fie construite pentru a rezista. De aceea, această generație de dispozitive Galaxy Z este proiectată cu o măiestrie de neegalat. Întalnită pentru prima dată la smartphone-uri pliabile, Z Fold3 și Z Flip3 dispun de rezistență la apă IPX8[4], astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze dacă sunt prinși în ploaie, spre exemplu. Ambele dispozitive sunt, de asemenea, echipate cu noua noastră carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone – împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru a proteja împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale. În plus, ambele dispozitive includ o nouă folie de protecție realizată din PET[5] extensibil și straturi de panou optimizate pentru display, rezultând un ecran principal cu 80% mai rezistent față de dispozitivele anterioare[6].

Samsung își menține poziția de leadership în categoria dispozitivelor pliabile pentru a crea produse care să rămână fiabile și după ani de utilizare. Revoluția Hideaway Hinge, introdusă pentru prima dată pe Galaxy Z Flip, le permite dispozitivelor să rămână în poziție fixă în orice unghi pentru experiențe de utilizare inovatoare prin Flex Mode[7]. Și datorită tehnologiei Sweeper îmbunătățite, perii din interior sunt acum mai mici, ajutând la respingerea prafului și a altor particule și la menținerea durabilității dispozitivelor și a susținerii fără probleme a experiențelor utilizatorului. Z Fold3 și Z Flip3 au fost, de asemenea, supuse unui test de pliere intens, verificat de Bureau Veritas, pentru a rezista la 200.000 de plieri[8]. În plus, acestea sunt echipate cu cea mai recentă și puternică compatibilitate de 5nm AP și 5G[9] pentru cea mai bună experiență, atât la interior, cât și la exterior.

 

Galaxy Z Fold3 5G: cel mai bun dispozitiv pentru productivitate și divertisment

Utilizatorii trebuie doar să extindă noul Z Fold3 pentru a se scufunda în experiențe de vizionare de tip teatru și pentru a rămâne captivați pe deplin de conținutul preferat pe ecranul neîntrerupt Infinity Flex de 7,6 inci – datorită noii noastre tehnologii de cameră sub ecran. Cu pixeli micșorați la minimum, aplicați deasupra decupajului camerei, Z Fold3 are o zonă de vizualizare sporită, astfel încât utilizatorii să obțină o pânză impecabilă pentru aplicațiile lor preferate. Cu noua tehnologie de afișare Eco[10] aplicată ecranului, acesta este cu 29%[11] mai luminos, consumând mai puțină energie[12]. Acum, utilizatorii pot experimenta o navigare și o interacțiune și mai rapidă cu dispozitivul cu ajutorul ratei de reîmprospătare adaptivă Super Smooth 120Hz, atât pe ecranul principal, cât și pe cel secundar.

Pentru prima dată pe seria Galaxy Z, Samsung aduce îndrăgita tehnologie a seriei Note pe Z Fold3: funcționalitatea S Pen. Utilizatorii pot profita acum de caracteristicile S Pen, complet optimizate, direct de pe ecranul pliabil, care se potrivește perfect nevoilor de multitasking în deplasare. Pe ecranul principal masiv al lui Z Fold3, utilizatorii pot să-și ia notițe în timpul unui apel video sau să verifice o listă de sarcini în timp ce își citesc e-mail-urile. De asemenea, utilizatorii Z Fold3 își pot spori creativitatea și productivitatea cu S Pen-ul, atât de mult îndrăgit. S Pen-ul pentru Z Fold3 vine în două opțiuni: S Pen Fold Edition și S Pen Pro[13]. Ambele dispun de un vârf Pro retractabil special conceput, cu o tehnologie de limitare a forței, pentru a proteja ecranul principal al lui Z Fold3 și pentru a elimina toate grijile din timpul utilizării S Pen-ului. Aceasta este cea mai bună experiență Samsung S Pen de până acum, cu o latență și mai redusă pentru compoziția reală – asigurându-vă că notarea și trimiterea mesajelor sunt efectuate fără probleme și în mod intuitiv.

Cei care își doresc să fie mereu productivi se vor bucura, de asemenea, de funcțiile îmbunătățite în Flex Mode de pe Z Fold3, care le permit să facă mai multe simultan – spre exemplu, participarea într-un apel video pe ecranul superior al dispozitivului și verificarea notițelor în partea de jos, în același timp. Cu fereastra multi-activă[14] a lui Z Fold3 actualizată, planificarea este și mai ușoară, putând scrie și verifica calendarul simultan, totul pe ecranul mare al dispozitivului. Și acum pe Z Fold3, utilizatorii pot crea o comandă rapidă și pot redeschide aplicațiile mai târziu, în același mod, datorită îmbunătățirii aplicației Pair. În plus, aceștia pot folosi noua bară de activități[15] a lui Z Fold3 pentru a comuta rapid între aplicații fără a reveni la ecranul de pornire.

Z Fold3 este construit cu un design mai elegant, mai subțire și mai ușor, pentru o portabilitate chiar mai bună decât cea a lui Galaxy Z Fold2. Acesta vine într-o gamă de trei culori atemporale: Phantom Black, Phantom Green și Phantom Silver.

 

Galaxy Z Flip3 5G: Echilibrul ideal între stil, funcționalitate și distracție non-stop

Z Flip3 le permite utilizatorilor să se exprime prin intermediul unor opțiuni de culoare îndrăznețe, a unui design elegant și a unor caracteristici premium. Prin alegerea a patru culori la modă – Cream, Green, Lavender și Phantom Black – și, în plus, noi carcase[16] cu inel care facilitează o mai bună prindere și pliere a telefonului, Z Flip3 este un adevărat dispozitiv de exprimare personală. Pentru cei care sunt în căutare de și mai multe opțiuni de culoare potrivite stilului lor, Samsung.com are și culori exclusive, precum Gri, Roz și Alb[17]

Ecranul principal reproiectat al lui Z Flip3 este acum de patru ori mai mare[18] și facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie de a-l deschide. Utilizatorii pot ține pasul cu programul lor, pot verifica vremea și își pot monitoriza numărul zilnic de pași cu widget-uri noi de pe ecranul principal sau pot sincroniza imaginea de fundal a ecranului principal cu nuanța de culoare a noilor Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic pentru un aspect asortat. Iar acum, cu Samsung Pay încorporat direct pe ecranul principal, cumpărăturile din mers nu au fost niciodată mai ușoare.

Z Flip3 este, de asemenea, creat pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune capacități de surprindere și partajare a amintirilor. La pachet cu unele dintre cele mai noi funcții ale camerei, utilizatorii pot face și mai multe selfie-uri uimitoare fără să-și folosească mâinile cu Flex Mode. Sau pot păstra dispozitivul pliat și realiza o fotografie rapidă – și acum, chiar și un videoclip – chiar de pe ecranul principal, utilizând funcția Quick Shot îmbunătățită printr-un dublu click pe tasta de pornire a telefonului Z Flip3. În plus, derularea și partajarea sunt super netede, datorită noii rate de reîmprospătare adaptive de 120Hz a lui Z Flip3[19].

Z Flip3 este excelent pentru relaxare și pentru vizionarea unui vlog pe YouTube sau a unei emisiuni TV cu mâinile libere. Datorită noilor boxe stereo integrate pe Z Flip3, îmbunătățite cu Dolby Atmos®, se obține un sunet captivant cu o claritate impresionantă, profunzime și efecte spațiale incredibile, indiferent de tipul de conținut ales. Iar noua funcție Flex Mode Panel face ca aplicațiile să arate mai bine și mai ușor de utilizat. Când dispozitivul este parțial pliat, Flex Mode Panel propune noi modalități de a interacționa cu Z Flip3, oferind o experiență de vizionare mai convenabilă prin mutarea videoclipului în jumătatea superioară a ecranului și a comenzilor emisiunii – precum luminozitatea și volumul – în partea de jos.

 

Experiențele pliabile optimizate deschid noi posibilități

Cu seria Galaxy Z, utilizatorii vor avea acces la mai multe aplicații care se potrivesc perfect cu ecranul pliabil. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top precum Google, Microsoft și multe altele, astfel încât utilizatorii să se poată bucura mai mult de aplicațiile lor preferate adaptate nevoilor lor unice. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top, precum Google, Microsoft și multe altele, astfel încât utilizatorii să se poată bucura mai mult de aplicațiile lor adaptate nevoilor acestora unice. Acum utilizatorii se pot bucura de video conferințe complet optimizate pe Microsoft Teams: când utilizatorii extind dispozitivul, pot vizualiza o prezentare în detaliu pe ecranul complet, precum și fețele colegilor lor în partea de jos. Pentru cea mai bună productivitate la locul de muncă, modul cu două panouri al Microsoft Outlook pentru pliabilele Samsung le permite utilizatorilor să citească un e-mail complet în timp ce previzualizează altele în lateral, la fel ca experiența pe desktop. Pentru a le oferi utilizatorilor și mai multe opțiuni, noua funcție  Labs[20] oferă posibilitatea de a optimiza și mai multe aplicații pe ecranul pliabil atunci când au nevoie.

În plus, Samsung continuă să regândească modul în care dezvoltatorii de aplicații pot crea experiențe uimitoare de utilizare, de oriunde. Pentru a le oferi mai multe opțiuni, asigurând în același timp o optimizare de înaltă calitate, Samsung acceptă Remote Test Lab (RTL)[21], oferindu-le producătorilor de aplicații posibilitatea de a-și instala și testa propriile aplicații în timp real, de oriunde s-ar afla.

 

Galaxy Buds2: Buds pentru toată lumea cu sunet premium și potrivire confortabilă

Alături de seria Galaxy Z se numără și Galaxy Buds2 – concepute pentru o potrivire confortabilă în așa fel încât să poată fi purtate pe întreaga zi, oferind, totodată, o calitate a sunetului premium, în orice fel de condiții. Fiind una dintre cele mai recente adăugiri la gama Galaxy Buds, Buds2 se alătură Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro, oferindu-le utilizatorilor mai multe opțiuni potrivite nevoilor lor. Ca parte a ecosistemului Galaxy, Buds2 este partenerul perfect al smartphone-ului, tabletei sau smartwatch-ului Galaxy.

Indiferent de scopul utilizării, pentru a asculta muzică sau pentru a participa într-o conferință telefonică, Galaxy Buds2 prezintă toate caracteristicile esențiale pentru o imersiune în propria lume. Difuzoarele dinamice bidirecționale oferă note înalte clare și un bas profund, în timp ce caracteristica activă de anulare a zgomotului reduce zgomotul de fond extern. În cazul în care este nevoie ca sunetul de fundal să fie auzit, utilizatorii pot regla acest aspect cu ajutorul a trei niveluri de sunet ambientale[22]. Vocea va fi și mai clară în timpul apelurilor, datorită unei noi soluții bazate pe învățarea automată, care filtrează o varietate de zgomote de fundal.

Galaxy Buds2 sunt cele mai mici și mai ușoare căști de la Samsung, care încă își păstrează o formă curbată iconică pentru a oferi o calitate mai bună a sunetului. Pentru o potrivire cât mai perfectă, Samsung a dezvoltat „testul de potrivire a Earbud” în aplicația Galaxy Wearable. Utilizatorii pot alege dintre cele patru culori[23] ale momentului – graphite, white, olive și lavender  – pentru a-și exprima propriul stil și personalitate și își pot completa pachetul cu huse de la terți[24].

 

Prețuri și disponibilitate

Samsung se angajează să le ofere cât mai multor utilizatori acces la experiența pliabilă unică. De aceea, compania oferă ambele dispozitive Galaxy Z la cele mai bune prețuri. Galaxy Z Fold3 vine cu preț recomandat începând de la 8.899 RON și Galaxy Z Flip3 la un preț recomandat începând de la 5.199 RON. Galaxy Buds2 vor fi comercializate cu prețul recomandat de 749 RON, cel mai accesibil preț din gama Samsung Buds pentru o conectivitate perfectă, un sunet de înaltă calitate și caracteristici esențiale pe care se bazează toți utilizatorii Samsung. Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 vor fi disponibile la precomandă începând cu 11 august și vor fi lansate pe 27 august începând cu anumite piețe, precum SUA, Europa și Coreea. Dacă utilizatorii își achiziționează în perioada de precomandă un Galaxy Z Fold3 5G sau un Galaxy Z Flip3 5G, aceștia pot beneficia de un pachet plin de beneficii: e-voucher de 100 euro, bani extra la înlocuirea telefonului vechi (serviciu disponibil doar la anumiți parteneri), înlocuire ecran principal prin Samsung Care+[25] (o singură dată în interval de un an). În plus, doar pentru achiziționarea Galaxy Z Fold3 5G poți să primești pachetul format din husă cu S Pen și încărcător USB 25W.

În plus, după cele două lansări de succes, Thom Browne și Samsung s-au asociat din nou, țesând un design impecabil cu o tehnologie de pionierat pentru o colecție care reprezintă creativitate și inovație în egală măsură. Culorile iconice ale lui Thom Browne se îmbină perfect cu noul finisaj alb mat, asociat într-o simetrie perfectă cu corpul de sticlă simplificat. Balamalele argintii strălucitoare se adaugă abordării unice a designului, sporind reflexiile luminii, în timp ce accesoriile din piele, cu detaliile lor cusute fin, introduc utilizatorii în lumea lui Thom Browne. Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 Thom Browne Edition vor fi disponibile la precomandă începând cu 11 august 2021 pe anumite piețe cu număr limitat.

*Toate specificațiile și descrierile furnizate aici pot să difere în funcție de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a modifica tot acest conținut, inclusiv, dar fără a se limita la funcționalitate, caracteristici, specificații, GUI, imagini, videoclipuri, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate, capacități și orice alte informații despre produs, fără notificare.

 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

 

[1] Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Z Fold3 este de 7,6" sub forma unui dreptunghi complet și de 7,4" atunci când se iau în calcul colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
[2] S Pen-ul se vinde separat. Doar ecranul principal al lui Z Fold3 are caracteristica S Pen. Compatibil doar cu S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Toate celelalte S Pen-uri sau Pen-uri care nu sunt proiectate pentru Z Fold3 (precum cele ale altor producători) pot deteriora ecranul.
[3] Comparativ cu Galaxy Z Flip.
[4] IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru o scufundare de până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină. Nu este rezistent la praf.
[5] Polietilen tereftalat.
[6] Pe baza testării interne. Comparația se referă la Galaxy Z Fold2.
[7] Modul Flex permite unghiuri între 75° și 115°. Pentru un confort sporit (poate fi dificil să mențineți dispozitivul în modul Flex în timp ce vă deplasați din cauza tremurului sau a altor mișcări) se recomandă păstrarea telefonului staționar în modul Flex.
[8] Aceste rezultate au fost susținute de Bureau Veritas, liderul mondial în servicii de testare, inspecție și certificare.
[9] Necesită o conexiune de rețea 5G optimă, disponibilă pe anumite piețe. Verificați cu operatorul dvs. pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori.
[10] S Pen-ul se vinde separat. Doar ecranul principal al lui Z Fold3 are caracteristica S Pen. Compatibil doar cu S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Toate celelalte S Pen-uri sau Pen-uri care nu sunt proiectate pentru Z Fold3 (precum cele ale altor producători) pot deteriora ecranul.
[11] Comparativ cu Galaxy Z Fold2.
[12] Conform testelor interne și măsurate pe baza panoului de afișare.
[13] S Pen Pro este compatibil cu dispozitivul de susținere S Pen (Z Fold3, S21 Ultra, seria Galaxy Note, Tab S7 FE, Tab S7 / 7, Tab S6 Lite, Tab S6, Tab S4, Tab S3, Tab Active Pro, Tab Active3, Tab Active2, Tab Active, Tab A 8.0 2019 cu S Pen, Tab A 10.1 2016 cu S Pen, Tab A 9.7 cu S Pen, Tab A 8.0 2015 cu S Pen, Note Pro - 12.2, Note 8.0, Note 10.1 2012/2014 , Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Flex2, Galaxy Book Flex S Pen, Galaxy Book Flex 5G, Galaxy Book Flex α S Pen, Galaxy Book 10.6, Galaxy Book 12.0, Chromebook Plus V2, Chromebook Pro, Notebook 7 spin, Notebook S51 Pen , Notebook 9 Pen, Notebook 9 Pro).
[14] Multi Active Window funcționează cu anumite aplicații; aplicații compatibile în creștere prin dezvoltatori terți.
[15] Necesită configurarea Labs pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy.
[16] Accesorii vândute separat.
[17] Culorile exclusive vor fi disponibile pe Samsung.com în 30 de piețe începând cu 11 august 2021.
[18] Comparativ cu Galaxy Z Flip
[19] Disponibil doar pe ecranul principal.
[20] Necesită configurarea Labs pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy.
[21] developer.samsung.com/remote-test-lab.
[22] Funcțiile, precum anularea activă a zgomotului și sunetul ambiental necesită o conexiune Bluetooth®. Setările și caracteristicile avansate, precum volumul sunetului ambiental, sunt activate prin intermediul aplicației Galaxy Wearable pe Android și a aplicației pentru computer Galaxy Buds pe Window. Aplicația Galaxy Wearable pe Android necesită Android 7.0 sau o versiune superioară și 1,5 GB RAM sau o versiune superioară, disponibilă prin Galaxy Store sau Google Play Store. Aplicația pentru computer Galaxy Buds necesită Windows 10 sau o versiune ulterioară, disponibilă prin Microsoft App Store.
[23] Culorile disponibile pot varia în funcție de piață.
[24] Disponibilitatea carcasei de accesorii terță parte poate varia în funcție de piață, transportator și comerciant.
[25] Samsung Care+ pentru Z Fold3 și Z Flip3 necesită o înregistrare gratuită în termen de 30 de zile de la data achiziționării telefonului pe Samsung Members sau free.samsungcareplus.com. Taxele se aplică în cazul unui incident de reparație pentru a solicita protecția Samsung Care+ pentru Z Fold3 / Z Flip3. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related