Liga Națională de Golf BETANO se apropie de Marea Finală

Liga Națională de Golf BETANO se apropie de Marea Finală

BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, invită pasionații de golf să urmărească Finala Națională a primei ediții Liga Națională de Golf BETANO, în direct, pe canalul Digisport, sau pe pagina de Facebook a competiției.

Liga Națională de Golf BETANO marchează o premieră pentru sporturile din România, ca primul circuit național desfășurat pe mai multe terenuri. Circuitul organizat în patru etape a fost gândit pe modelul celui din cadrul celei mai cunoscute competiții din Statele Unite ale Americii pentru Cupa FedEX și reunește nume importante din golful românesc, precum Dinu Pescariu, Nicolae Kovacs, Florin Vinesar, Ioan Scridon, Adrian Satmarel, Bogdan Jigman și Laurențiu Coman. La această Finală va fi prezent și Simone Tempestini.

Jocurile din etapa finală se vor desfășura în zilele de 10 și 11 septembrie 2021, iar transmisiunea în direct va începe de la ora 10:30 AM. Meciurile dintre cei mai buni jucători de golf din România se vor desfășura la Theodora Golf Club, cel mai mare teren de golf din România și gazda celui mai lung parcurs la cupă din Europa. Lupta pentru titlurile de campion la masculin/feminin se va da între 82 de jucători, calificați în urma prestațiilor din etapele precedente.

 

„Golful este un sport al elitelor și se află în dezvoltare în România, unde atrage jucători și public din categoria premium. Susținând prima ediție a Ligii Naționale de Golf BETANO, în calitate de partener principal, ne-am dorit să popularizăm acest sport și în rândul românilor care doresc să practice o activitate relaxantă în mijlocul naturii. Totodată, ne-am dorit să încurajăm și performanța, sperând ca România să ofere în viitorul apropiat un jucător de top în competiții internaționale”, a declarat Vadim Cușnarencu, Sports Marketing Manager BETANO Romania.

 

„Prin simpla implicare în acest fenomen, BETANO Romania a reușit să împingă cu câțiva ani înainte golful românesc, aducând, în același timp, un element de competitivitate într-un sport care se practică de obicei cu zâmbetul pe buze”, au declarat Sorin Dănescu și Silviu Toloacă, organizatori.

 

Prin parteneriatul cu Federația Română de Golf în scopul organizării noii Ligi Naționale, BETANO adaugă încă un sport în portofoliul de echipe, competiții și atleți pe care grupul îi susține în România. În acest context, amintim echipele de fotbal Universitatea Craiova și FCSB, fostul internațional român Ciprian Marica, atleții Alina Vuc, Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc, Campionatul Național de Raliuri și pilotul Simone Tempestini, alături de echipa de eSports Nexus Gaming CS:GO. Portofoliul de sponsorizări ale grupului cuprinde și echipele de fotbal Apollon Limassol FC și Pafos FC, din Cipru, cluburile sportive Benfica Lisabona și Sporting Lisabona, din Portugalia, precum și Clubul Atletico Mineiro, din Brazilia. În Grecia, sub brandul Stoiximan, compania sponsorizează cluburile de fotbal Olympiacos FC, PAOK FC, Liga de Baschet Stoiximan, alături de numeroși atleți de elită.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related