Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, PAUL introduce în meniu o colecție de deserturi festive în ediție limitată

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, PAUL introduce în meniu o colecție de deserturi festive în ediție limitată

Lanțul de brutării PAUL introduce în meniurile sale colecția de deserturi Noël, o gamă de specialități franțuzești specifice sărbătorilor de iarnă. Printre acestea se remarcă bûche de Noël, un desert tradițional nelipsit de pe mesele francezilor, tarte și torturi decorate festiv, brioșe și macarons cu arome sezoniere, dar și o selecție de pâine cu ingrediente inedite precum nucă și smochine. Colecția Noël în ediție limitată este disponibilă în toate brutăriile PAUL, dar și prin comenzi online, începând cu luna decembrie.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, PAUL îi surprinde pe clienți cu o colecție de specialități franțuzești, potrivite pentru a completa mesele festive sau a-i surprinde pe cei dragi cu un cadou delicios. Anul acesta, colecția Noël este lansată printr-o campanie Social Media care are ca tematică pădurea fermecată și își propune să le ofere clienților în fiecare zi momente de joie de vivre cu deserturi specifice sezonului.

Bunătățile à la française din colecția Noël pot fi găsite în această perioadă în meniurile PAUL. Astfel, clienții se pot bucura de o selecție de brioches cu ciocolată, stafide sau zahăr perlat, de noile macarons cu arome inedite precum caramel sărat, acadele din ciocolată în formă de reni, dar și o gamă de torturi cu ingrediente delicioase precum zmeură, vanilie și ciocolată, decorate festiv.

Din 15 decembrie, în locațiile din Dorobanți, Băneasa, Universitate și Afi Cotroceni, PAUL introduce în meniu și faimoasele prăjituri franțuzești, Bûche de Noël, un desert inedit disponibil în trei sortimente: Bûche Chocolat Praline, Bûche Passion Chocolat și Bûche Fruits Rouges. Alături de acestea, în brutăriile PAUL din Băneasa și Dorobanți vor fi disponibile și sortimentele de pâine franțuzească cu nucă și pâine cu cereale și smochine. În plus, clienții pot achiziționa prin pre-comandă pachete festive cu specialități franțuzesti, Bon Cadeau și Nöel Cadeau, iar prin serviciul de catering pot comanda pachetul cadou Magique Cadeau. Pachetele sunt ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi de sărbători.  

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

Gama de deserturi Noël este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 9 ianuarie 2022. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related