REHAU Industries are un nou CEO. Compania care coordonează activitatea REHAU România va fi condusă de Dr. Uwe Böhlke

REHAU Industries are un nou CEO. Compania care coordonează activitatea REHAU România va fi condusă de Dr. Uwe Böhlke

REHAU Group l-a numit pe Dr. Uwe Böhlke CEO al REHAU Industries, noua companie de tip umbrelă care reunește diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions.

Dr. Uwe Böhlke va prelua atribuțiile lui William Christensen, după decizia acestuia de a urma o altă traiectorie profesională. Sub conducerea sa diviziile REHAU Industries au înregistrat o creștere constantă și prezintă un nivel bun de profitabilitate.

Uwe Bohlke este în prezent COO al REHAU Industries, funcție pe care o va exercita în continuare după preluarea portofoliului de CEO al companiei.

„Cu experiența sa vastă în industrie în calitate de COO, Dr. Böhlke a condus în mod clar rețeaua noastră pe calea către succes. Suntem bucuroși că acum va conduce REHAU Industries și în calitate de CEO și va contribui în continuare la dezvoltarea companiei împreună cu colegii săi din consiliu”, a declarat Dr. Veit Wagner, Președintele Consiliului de Supraveghere REHAU Group.

În luna iulie, REHAU și unitățile sale comerciale au făcut un pas important către mai multă libertate antreprenorială și către o și mai mare apropiere de clienți, într-o manieră bazată pe valoare, cu un nivel ridicat de agilitate și flexibilitate, precum și cu o orientare clară către piață pentru unitățile respective.

REHAU Group s-a reorganizat în două companii cu linii de business specifice: (1) REHAU Industries, companie de tip umbrelă care reunește diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions și (2) REHAU Automotive, care se va putea concentra și mai mult pe activitatea sa principală cu marii producători de automobile.

REHAU România, prezentă pe piața locală cu diviziile Window Solutions, Building Solutions și Furniture Solutions activează în prezent sub umbrela REHAU Industries. Reconfigurarea REHAU Group nu va impacta în niciun fel portofoliul și activitatea REHAU România.

Grupul REHAU este specialist în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucrează pentru a face produsele din polimeri mai ușoare, mai confortabile, mai sigure și mai eficiente. Compania produce soluții pentru construcții, automobile și industrie și furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.

REHAU are o istorie de 26 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro în 2020.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related