TikTok anunță parteneriatul cu FITS

TikTok anunță parteneriatul cu FITS

TikTok anunță parteneriatul cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu care marchează și o premieră absolută la nivel mondial: primul spectacol de teatru transmis live pe TikTok.

Este vorba de producția #acedesiguranță@tiktok, în regia lui Bobi Pricop, text de Ionuț Suciu, o coproducție Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanța și Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul este programat la FITS, în sala de la etaj a Teatrului Gong și live pe TikTok, pe 3 iulie, ora 16.

Spectacolul regizat de Bobi Pricop întregește o serie de cinci evenimente artistice care vor fi transmise live, de la FITS, pe platforma TikTok. Primul dintre acestea este concertul celor de la Puerto Candelaria, evenimentul care inaugurează scena din Piața Mare la aceaastă ediție FITS, pe 24 iunie. Veniți direct din Medellin, câștigători ai unui Latin Grammy, cei șase îi vor provoca la dans pe cei prezenți, inclusiv via TikTok, pe muzica unor hituri precum Senderito De Amor sau Amor y Deudas.

Al doilea spectacol este „Prieteni de-o viață”, o coproducție Carré Curieux și Cirque Vivant! (Belgia-Franța) în care artistul Vladimir Couprie și prietena sa Alba, un frumos câine ciobănesc elvețian, vor demonstra live cât de frumoasă și amuzantă poate fi relația om-animal, dar și cât de mult contează comunicarea non-verbală. Spectacolul este transmis din Piața Habernamm, pe 26 iunie, începând cu ora 20.45.

Cel de-al treilea show transmis live pe TikTok de la FITS 2022 îi aduce pe scena din Piața Mare (dar și pe micile ecrane), de la ora 21, pe columbienii de la AAINJAA cu spectacolul OUKTAPÜNAWAA – o explozie de sunete puternice și energie generate de tobe rituale, fiind absolut imposibil de stat pe loc.

Probabil cel mai incendiar – la propriu! – dintre cele cinci evenimente transmite live de la FITS pe TikTok este spectacolul austriac „O iubire în flăcări”. Markus Kapeller și Irene Schuberth prezintă un spectacol de foc la înălțime: se învârt în aer, ținuți în chingi de foc, cu piese de recuzită create special pentru acest spectacol, totul pe ritmuri muzicale antrenante.

„Noi, la TikTok, credem că experiențele digitale trebuie să aducă bucurie, distracție, conexiuni și să susțină progresul comunității. Parteneriatul cu FITS are la bază toate aceste lucruri și o serie de valori comune pe care, împreună, le declinăm în favoarea publicului. Ne bucurăm cu atât mai mult cu cât acest parteneriat marchează o dublă premieră pentru platformă, primul spectacol de teatru, dar și primul spectacol de circ contemporan care vor fi transmise live, integral, direct de la FITS. Aștept cu interes să aplaud, la unison cu comunitatea TikTok, cele cinci spectacole și concerte de la FITS”, spune Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

„Ne bucură în mod special parteneriatul cu TikTok și sper că va deveni o tradiție. La FITS suntem preocupați constant de tot ce e nou și ne îngrijim ca asta să se vadă în programul festivalului. Avem o amplă secțiune specială dedicată tinerilor artiști și școlilor de teatru, căutăm mereu noi tehnologii puse în slujba artelor spectacolului și a publicului. Suntem un festival cu suflet tânăr și ținem pasul cu tot ceea ce contează pentru publicul nostru. TikTok este platforma cu cea mai importantă creștere, împărtășim valori comune, astfel că le adresez un entuziast „Bun venit!” alături de noi”, a adăugat Constantin Chiriac, Președinte FITS și Director General TNRS.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este cea mai mare sărbătoare a artelor spectacolului, se află la cea de a 29-a ediție, iar în acest an are loc între 24 iunie și 3 iulie!

Pentru zece zile, orașul și împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3500 de participanți din 75 de țări, iar publicul este așteptat la peste 800 de evenimente în 80 de spații de joc.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related