TikTok anunță un parteneriat pentru prevenirea extremismului violent

TikTok anunță un parteneriat pentru prevenirea extremismului violent

TikTok adoptă o poziție fermă împotriva extremismului violent atât pe platformă, cât și în afara acesteia. Misiunea TikTok este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie oamenilor, iar orice încercare de promovare a violenței este împotriva misiunii și valorilor platformei. Astfel, TikTok anunță astăzi parteneriatul cu Tech Against Terrorism prin care își propune să consolideze angajamentul față de siguranța utilizatorilor și drepturile oamenilor, dar și să ofere mai multă transparență în legătură cu măsurile luate de TikTok pentru a proteja comunitatea împotriva extremismului violent.

Împreună împotriva extremismului violent

TikTok consideră că parteneriatul este esențial pentru combaterea unora dintre cele mai mari provocări din zilele noastre și se mândrește să fie membru al Tech Against Terrorism, inițiativa care aduce împreună companii tech, societăți civile și academicieni care au același obiectiv, și anume combaterea extremismului violent. Colaborarea cu alți jucători din industrie reflectă dorința TikTok de a interacționa într-un mod responsabil cu comunitatea largă de experți, scopul TikTok fiind de a contribui la eradicarea conținutului terorist din mediul online și de a împărtăși cunoștințele dobândite de-a lungul timpului.

Prin alăturarea la Tech Against Terrorism, TikTok demonstrează că îndeplinește cerințele de membru necesare, inclusiv angajamentele de a explora soluții tehnice noi și de a colabora cu societăți civile cu scopul de a combate extremismul violent. În plus, marca de încredere (Trustmark) obținută demonstrează politicile stricte împotriva extremismului violent și angajamentul TikTok față de transparență și drepturile omului. De exemplu, TikTok publică periodic Rapoartele privind aplicarea Regulilor Comunității, oferind astfel transparență privind conținutul și conturile eliminate de pe platformă ca urmare a încălcării politicilor TikTok. Mai mult, TikTok a anunțat recent planul de a oferi cercetătorilor acces API pentru a studia platforma și sistemul de moderare.

La TikTok nu există limite atunci când vine vorba de siguranța oamenilor. În calitate de membru al Tech Against Terrorism, TikTok își propune să învețe în continuare de la alți specialiști pentru a îndeplini și chiar depăși cele mai bune practici în abordarea acestei probleme. De asemenea, parteneriatul va oferi acces la resursele de instruire și detectare pentru a răspunde eficient la astfel de conținut și persoane.

Toleranță zero pentru extremismul violent

TikTok menține politica de toleranță zero pentru extremismul violent. Persoanele sau grupurile de persoane care amenință cu violență sau instigă la violență riscă siguranța comunității TikTok. Regulile Comunității subliniază în mod clar că TikTok nu permite ca utilizatorii să folosească platforma pentru a amenința sau a instiga violență, ori pentru a promova organizații, indivizi sau acțiuni violent extremiste.

TikTok folosește un mix format din profesioniști în tehnologie, siguranță și securitate și parteneri de detectare a amenințărilor pentru a aplica politicile platformei. Atunci când un cont încearcă să promoveze sau să glorifice violența în afara platformei, contul respectiv este eliminat, iar atunci când este justificat, TikTok raportează amenințările autorităților legale relevante. TikTok poate lua în considerare comportamentul din afara platformei pentru a identifica organizațiile și indivizii extremiști și pentru a lua măsuri împotriva conturilor acestora.

În plus, echipele de Trust & Safety ale TikTok lucrează cu organizațiile societăților civile și experți locali pentru a înțelege culturile și experiențele unice ale comunităților afectate de extremismul violent. De asemenea, TikTok ia în considerare informațiile publicate de experți, precum Consiliul de Securitate al ONU și Southern Poverty Law Center, pentru a identifica indivizii și organizațiile periculoase sau instigatoare la ură, scopul TikTok fiind de a preveni folosirea platformei pentru a perpetua violența.

TikTok este o platformă pentru divertisment, iar astăzi un număr mic de videouri - mai puțin de 1% din totalul celor eliminate - contravin politicii privind extremismul violent. Astfel, TikTok va continua să lucreze pentru a ajuta la eliminarea acestui tip de conținut online și offline.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related