Prima competiție de Free Fire organizată de Samsung

Prima competiție de Free Fire organizată de Samsung

Fanii mobile gaming-ului se pot înscrie în competiție începând cu 20 octombrie pentru șansa de a câștiga telefoane Galaxy S22 sau căști Galaxy Buds.

Samsung Electronics România anunță lansarea primei sale competiții de Free Fire, faimosul joc de supraviețuire care are mai bine de 150 de milioane de jucători în întreaga lume. Toți pasionații de mobile gaming pot participa acum la o competiție epică și au ocazia să câștige telefoane Galaxy S22 sau căști Galaxy Buds. 

În parteneriat cu Garena, creatorii jocului, Nexus Media și YouTube Premium, Samsung aduce unul dintre cele mai îndrăgite jocuri mai aproape de gameri, prin noi contexte în care aceștia să își demonstreze abilitățile. Echipa cu cea mai bună strategie de luptă va ieși învingătoare în cadrul finalei care va fi transmisă LIVE de la Bucharest Gaming Week, pe 13 noiembrie.

În ultimii ani, mobile gaming-ul s-a numărat printre domeniile de interes pentru Samsung, fiind parte dintr-o industrie care continuă să se extindă și pe care o sprijină prin tehnologia pe care o pune la dispoziția tuturor. Produsele Samsung sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune experiențe de gaming, lucru posibil datorită unor caracteristici precum rata de refresh mare, performanța excelentă, bateria care rezistă pe durata întregii zile etc.

Tot mai mulți tineri aleg telefonul ca soluție principală de entertainment, iar jocurile precum Free Fire capătă amploare de la an la an, așa că suntem entuziasmați să le oferim jucătorilor o nouă oportunitate să își depășească limitele prin această competiție. Samsung a dezvoltat încă din 2020 Play On With Samsung, o platformă dedicată mobile gaming care promovează, sprijină și încurajează jocurile pe smartphone. În plus, avem deja experiența unor campionate complexe de Wild Rift și PUBG, motiv pentru care ne așteptăm la cât mai multe înscrieri.”, declară Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Doi dintre cei mai mari jucători de Free Fire din România, King Seby (Sebastian Badea) și Busu (Nicu Stoica), se vor alătura Samsung și vor deveni comentatorii oficiali ai competiției pentru sferturile de finală, semifinală și finală. Observațiile, glumele și comentariile lor vor putea fi urmărite de fiecare dată LIVE, pe canalul de YouTube Nexus Media și pe pagina de Facebook a lui Sebastian Badea a.k.a. King Seby, unde fanii le pot pune întrebări în timp real și pot discuta în detaliu evoluția competiției.

Timing-ul competiției este următorul:

  • Înscrieri: 20-26 octombrie
  • Calificări: 28-31 octombrie
  • Sferturile de finală: 2 și 3 noiembrie – vor fi transmise live
  • Semifinala: 7 noiembrie – va fi transmisă live
  • Finala: 13 noiembrie – va fi transmisă live din cadrul Bucharest Gaming Week

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related