Magia sărbătorilor a început! Meniul Starbucks® de Crăciun este de astăzi în toate cafenelele

Magia sărbătorilor a început! Meniul Starbucks® de Crăciun este de astăzi în toate cafenelele
  • Savurează un Toffee Nut Latte sau Gingerbread Latte și marchează începutul celei mai așteptate perioade a anului;
  • Gama de băuturi de sărbători include și noua variantă a clasicului Gingerbread Latte, Chocolatey Gingerbread Latte, o băutură pe bază de cafea, cu aromă de turtă dulce și ciocolată, dar și pentru toți iubitorii de ciocolată caldă, noua Praline Cookie Hot Chocolate va satisface orice poftă de dulce.
  • Disponibile în cafenele, la Drive Thru și pe Glovo și Tazz, în limita stocului disponibil, începând cu 8 noiembrie 2022.

Fie că alegi o băutură caldă în timp ce petreci timp de calitate cu cei dragi sau preferi o băutură rece, dar la fel de delicioasă, într-o pauză bine meritată de la cumpărături, există o băutură de sezon perfectă pentru fiecare gust.  Starbucks înseamnă alegere, așa că de ce să nu experimentezi sărbătorile în felul tău și să încerci și variantele latte cu gheață sau Frappuccino®.

Ca în fiecare an, băuturile de sărbătoare, Toffee Nut Latte și Gingerbread Latte, sunt realizate special de barista pentru a obține un gust premium și neted de cafea bogată în straturi cu arome de sezon emblematice. Noua ciocolată caldă, Praline Cookie, nu va dezamăgi, cu o aromă de prăjituri coapte cu unt și note de alune caramelizate, migdale și nucă adăugând un plus de profunzime - un deliciu Starbucks care oferă acel sentiment de sărbătoare. La Starbucks, există ceva pentru toată lumea!

În plus, noile cafele boabe de sărbătoare îți aduc magia chiar la tine acasă. STARBUCKS CHRISTMAS BLONDE ROAST, cu note de portocală condimentată și smochine, pentru cei care preferă gustul cafelei cu grad scăzut de prăjire sau STARBUCKS CHRISTMAS BLEND 2022, cu arome de ciocolată condimentată și muguri de brad pentru cei care iubesc tradiția, cafelele de Crăciun sunt aici pentru a înveseli orice sărbătoare. Cu fiecare ceașcă, faci ca sărbătorile să fie cum vrei tu.

Mai mult decât atât, cel mai inspirat cadou pentru prieteni sau familie poate fi găsit la Starbucks.  De ce să nu oferi, de exemplu, noul pahar reutilizabil, care își schimbă culoarea în funcție de temperatura băuturii?! Nu uita, dacă alegi să comanzi băutura preferată în propriul pahar reutilizabil, vei primi o reducere de 1 RON la băutura comandată. Explorează și noile tumblere, căni sau surprize de sezon. Te așteptăm în cea mai apropiată cafenea Starbucks să îți alege preferatele.

Descoperă și tu gama festivă de băuturi!  

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

Amrest Group este un operator lider European de restaurante multi-brand cu un portofoliu de mărci de primă clasă în 25 de țări. AmRest operează peste 2.400 de restaurante sub brand-uri francizate precum KFC, Starbucks, Pizza Hut și Burger King, precum și brand-uri proprietare precum La Tagliatella, Sushi Shop, Blue Frog și Bacoa. În plus, compania are în portofoliu și brand-uri virtuale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related