ROCKWOOL Group analizează oportunitatea de a-și consolida prezența în România

ROCKWOOL Group analizează oportunitatea de a-și consolida prezența în România

ROCKWOOL Group anunță intenția de a-și extinde capacitatea de producție locală, prin construcția unei noi linii de producție a vatei minerale bazaltice, pe teritoriul fabricii din Ariceștii Rahtivani, lângă Ploiești, județul Prahova. Intenția vine ca urmare a analizei potențialului de creștere a pieței de izolații din România, iar proiectul ar trebui să îndeplinească mai multe cerințe stabilite de grup.

ROCKWOOL Group este lider mondial în producția de izolații din vată bazaltică și cel mai mare producător din România. În prezent, grupul oferă 177 de locuri de muncă la fabrica din Ariceștii Rahtivani și în biroul din București.

ROCKWOOL pune pe piață produse de cea mai înaltă calitate, din vată minerală bazaltică, pentru construcția de clădiri eficiente energetic, cu un grad înalt de securitate la incendiu, care oferă, în același timp, protecție împotriva zgomotului și vibrațiilor.

Creșterea capacității de producție la fabrica din Ariceștii Rahtivani va contribui la dezvoltarea economică a României prin extinderea industriei locale cu produse ”Fabricate în România”.

ROCKWOOL România SRL este parte a ROCKWOOL Group. Reprezentăm Grupul la nivel local, oferind sisteme avansate de izolații pentru clădiri.  

În ROCKWOOL Group, ne angajăm să îmbunătățim viețile tuturor celor care implementează soluțiile noastre. Ajutăm clienții și comunitățile în abordarea celor mai mari provocări actuale ale dezvoltării sustenabile: consumul mare de energie, poluarea fonică, pericolul la foc, deficitul de apă sau inundațiile. Gama noastră de produse reflectă diversitatea nevoilor lumii în care trăim, ajutându-i pe toți cei implicați să reducă propriile emisii de carbon.  

Vata bazaltică este un material natural, reciclabil 100%, versatil și reprezintă baza tuturor diviziilor noastre de business. Cu aproximativ 12.200 de colegi pasionați din 40 de țări și vânzări în peste 120 de țări, suntem lider mondial în produse din vată bazaltică, de la izolații pentru clădiri până la plafoane acustice, de la sisteme de placări exterioare până la soluții horticole, de la fibre speciale  destinate diferitor industrii până la izolații pentru instalații industriale și industria navală. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related