EA SPORTS™ FUTURES - Plan de investiții în valoare de 10 milioane de dolari la nivel global pentru dezvoltarea fotbalului amator

EA SPORTS™ FUTURES - Plan de investiții în valoare de 10 milioane de dolari la nivel global pentru dezvoltarea fotbalului amator

Planurile de investiții pe 3 ani au fost dezvăluite la inaugurarea Rocky and Wrighty Arena din sudul Londrei, finanțată în parteneriat cu Fundația de Fotbal (Football Foundation). 

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat astăzi FC FUTURES, un plan de investiții globale în fotbal la nivel de comunitate, cu scopul de a dezvolta jocul pentru toți.

Conform planului, în următorii trei ani vor fi realizate investiții în mai multe proiecte dedicate fotbalului amator. Acest anunț vine după dezvăluirea noii identități de brand, a logo-ului și a noii viziuni pentru viitorul interactiv al fotbalului: EA SPORTS FC.

"EA SPORTS FC este un simbol pentru un viitor pozitiv al fotbalului, iar acest viitor va fi posibil dacă tinerii au accesul la instrumentele necesare pentru a-și urma visurile.", a declarat David Jackson, VP of Brand Marketing în cadrul EA SPORTS. "Suntem nerăbdători să colaborăm cu organizații și embleme ale fotbalului din întreaga lume pentru a inspira următoarea generație de fani ai fotbalului și pentru le insufla dragostea pentru acest sport."

EA SPORTS și Football Foundation - organizația caritabilă a Premier League, a Federației Engleze de Fotbal și a guvernului britanic, au inaugurat "Rocky and Wrighty Arena" în cadrul Academiei Turnham din sudul Londrei, marcând astfel prima dintre numeroasele activări FC Futures. Legendarul Ian Wright a condus inaugurarea noului teren, menit să ofere tinerilor din comunitate mai mult acces la fotbal și să inspire următoarea generație de jucători.

FC FUTURES va crea o bibliotecă publică cu antrenamente, în cinci limbi, care va fi disponibilă în cursul acestui an pentru tinerii jucători și antrenorii din comunitate, în format virtual, și va putea fi folosită pentru planurile de antrenament.

Mai mult, FC FUTURES va facilita accesul comunităților către fotbal prin construirea și recondiționarea terenurilor de fotbal, prin intermediul fundațiilor, federațiilor și ligilor.

FC FUTURES va investi în accesorii pentru antrenamentele de fotbal amator, furnizând mingi, veste de antrenament, conuri și alte echipamente esențiale.

EA SPORTS a convenit asupra unui parteneriat multianual cu Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) pentru a sprijini și mai mult fotbalul la nivel comunitar prin consultanță din partea antrenorilor de fotbal grassroots ai UEFA și prin investiții în inițiativele de fotbal amator ale UEFA.

"Suntem încântați să ne alăturăm EA SPORTS și programului EA SPORTS FC FUTURES", a declarat Frank K. Ludolph, Head of Technical Development UEFA. " Vom lucra îndeaproape cu partenerul nostru pe termen lung, EA SPORTS, pentru a consolida sprijinul pentru fotbalul amator prin intermediul echipei noastre de experți tehnici UEFA. Acest parteneriat reprezintă o oportunitate pentru Programul Grassroots UEFA de a oferi facilita accesul la materiale de formare moderne, personalizate, în beneficiul următoarei generații de jucători amatori și fani."

Ian Wright, alături de Emma Hayes, manager de renume mondial al clubului de fotbal feminin Chelsea, sunt primii ambasadori FC FUTURES care vor colabora cu EA SPORTS pentru a oferi un sprijin suplimentar pentru fotbalul amator.

"Sunt încântat să fiu ambasador EA SPORTS FC FUTURES.", a declarat Ian Wright. "Aici începe fotbalul, chiar aici, în comunitățile noastre, iar investiția în acest joc este un pas crucial pentru progresul fotbalului mondial. Acest lucru începe cu asigurarea accesului copiilor la facilitățile atât de necesare pentru ca ei să poată juca cât mai mult posibil în spații sigure, locale. Sunt recunoscător că vechea mea școală poate avea un impact în viitorul fotbalului și este o onoare să mă implic".

"În copilăria mea în Londra am căutat mereu o modalitate de a intra pe teren.", a declarat Emma Hayes. "Sunt extrem de bucuroasă că femeile și talentele subreprezentate primesc resursele pe care mulți dintre noi nu le-am avut. FC FUTURES reprezintă o modalitate fantastică de a oferi oportunități pentru următoarea generație de fani de a explora și de a-și dezvolta pasiunea pentru fotbal, iar asta mă face mândră să fiu ambasador FC FUTURES. Cred că astfel de investiții pot schimba vieți."

EA SPORTS definește de 30 de ani fotbalul interactiv și a construit o comunitate globală de peste 150 de milioane de fani, pe diferite platforme – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua să o dezvolte alături de parteneri cu viziune comună, aceea de a contura un viitor al fotbalului în care fanii sunt pe primul loc. Bazat pe incluziune și inovație, fanii vor avea acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, iar cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, experiența va fi extinsă și spre fotbalul feminin și echipele de amatori.   

Fanii se pot înregistra pe easports.com/fc pentru a se Alătura Clubului și pentru a se afla printre primii care află mai multe informații, înainte de actualizările programate pentru luna iulie. 

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.   

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat venituri nete de 7 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™  și F1™. 

EA, EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune. EA, EA SPORTS și logo-ul EA SPORTS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. FIFA și Logo-ul Oficial FIFA sunt deținute de FIFA. Toate drepturile rezervate.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related