tbi bank și DbSolar, parteneriat pentru un viitor mai verde

tbi bank și DbSolar, parteneriat pentru un viitor mai verde
Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions tbi bank

Energia solară este un pilon esențial în orice strategie care vizează obținerea de energie verde în întreaga Uniune Europeană. Mulți români au ales în ultimul an să-și instaleze panouri solare pentru a contribui la creșterea sustenabilității și la reducerea facturilor, însă costurile în creștere pot fi o problemă pentru cei care doresc să investească în acest domeniu. Pentru a-i ajuta pe români să investească în continuare în energie verde, tbi bank a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanți retaileri din acest domeniu, DbSolar.

Românii își pot cumpăra mai ușor panouri fotovoltaice pentru producerea de energie sau pentru încălzirea apei în gospodării, baterii, invertoare sau diverse vehicule electrice, precum biciclete, trotinete și triciclete. DbSolar oferă, de asemenea, consultanță specializată pentru clienții în căutare de soluții personalizate sau cu nevoi mai complexe.

„Europa se află acum în prima linie a schimbărilor care au loc la nivel mondial în ceea ce privește creșterea sustenabilității sistemelor energetice. România este parte integrantă a acestui proces, iar românii sunt foarte interesați de energia solară în acest moment. Prin acest parteneriat cu DbSolar, suntem alături de ei într-un moment în care costurile continuă să creeze probleme”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, dar pot opta și pentru o perioadă de plată între 6 și 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

„Energia verde este esențială dacă vrem să lăsăm generațiilor viitoare o planetă mai sănătoasă. Suntem alături de românii care vor să contribuie la construirea unui viitor mai verde, iar parteneriatul cu tbi bank ne ajută să ne lărgim baza de clienți și să îi ajutăm pe cei care nu și-ar permite să investească în acest domeniu”, a spus Iosif Mihai Bogdan, General Manager, DbSolar.

 

tbi bank bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related