Metropolitan Life o numește pe Adina Murariu în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România

Metropolitan Life o numește pe Adina Murariu în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România

Metropolitan Life anunță numirea Adinei Murariu în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România. Adina Murariu va prelua această funcție de la Cosmin Vlad, care își continuă cariera alături de Metropolitan Life într-un rol regional, în Spania.

Cu o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea și coordonarea proiectelor și a proceselor de operațiuni, Adina va contribui cu expertiza sa pentru a continua să dezvolte echipa de Operațiuni Metropolitan Life, precum și serviciile oferite clienților de către companie, în linie cu nevoile acestora. Ea și-a pus amprenta în industria asigurărilor și IT prin strategii de optimizare și îmbunătățire a experienței clienților, precum și prin inovații care au simplificat interacțiunile cu companiile din aceste domenii.

"Sunt cu adevărat entuziasmată că voi continua dezvoltarea mea profesională alături de echipa Metropolitan Life. Cu pasiunea mea pentru excelență și angajamentul față de clienți, sunt convinsă că le vom oferi în continuare clienților noștri o experiență remarcabilă, inovând și răspunzând prompt nevoilor acestora. Am învățat multe din parcursul meu de peste 20 de ani, în care am contribuit la dezvoltarea de strategii eficiente și soluții inovatoare în domeniul serviciilor financiare și IT. Sunt nerăbdătoare să mă implic în această nouă etapă a călătoriei noastre și să continuăm să construim împreună o poveste de succes.", a declarat Adina Murariu, Director de Operațiuni în cadrul Metropolitan Life România. 

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul asigurărilor de viață și pensiilor private, Cosmin Vlad s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2015. Robotizarea, eficientizarea și optimizarea unor procese operaționale sunt doar câteva dintre proiectele cheie realizate sub conducerea lui Cosmin, procese care au adus un impact pozitiv și imediat atât în simplificarea și optimizarea experienței clienților, cât și în dezvoltarea continuă a echipei. În trecut a coordonat echipele Value Proposition & Product din România și Ucraina și a repoziționat cu succes oferta de produse, adresând în mod strategic nevoile de protecție financiară ale clienților. Începând cu 1 septembrie 2023, Cosmin va prelua un rol regional, EMEA Employee Benefit Product Lead, urmând să lucreze alături de echipa MetLife Spania.

"Cu încredere, cred că leadership-ul departamentului de Operațiuni Metropolitan Life va fi unul puternic care va putea să continue și să îmbunătățească ceea ce am realizat în ultimii ani. De-a lungul  carierei mele alături de echipa Metropolitan Life, am avut ocazia să contribui la inițiative de impact în linie cu așteptările clienților, de la robotizare și eficientizarea serviciilor, la dezvoltarea unei echipe solide și inovatoare de Operațiuni sau regândirea strategiei de produse Metropolitan Life. Am fost implicat în proiecte valoroase și am construit echipe puternice, iar acum sunt pregătit pentru noi provocări și oportunități în noul rol, alături de echipa MetLife, din Spania. Sunt nerăbdător să aduc energia și experiența mea în acest nou rol regional.", a completat Cosmin Vlad, EMEA Employee Benefit Product Lead MetLife.

Compania a înregistrat o creștere de 4% a primelor brute subscrise în primele trei luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Astfel, în primul trimestru al anului 2023, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 155.963.800 lei, de asemenea, pe parcursul primului trimestru din 2023 au fost plătite indemnizații totale în valoare de 42.976.704 lei.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 24 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related