Metropolitan Life obține multiple recunoașteri Seramount pentru cultura organizațională și practicile de incluziune în echipă

Metropolitan Life obține multiple recunoașteri Seramount pentru cultura organizațională și practicile de incluziune în echipă
Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life România

MetLife, Inc. (NYSE: MET), alături de filialele și afiliații (“MetLife”), printre care se numără și Metropolitan Life România, a anunțat astăzi obținerea de multiple certificări din partea Seramount, pentru practicile de angajare, programele de dezvoltare a echipelor, cultura organizațională și angajamentul de a promova un mediu de lucru incluziv.

“În cadrul MetLife ne angajăm să promovăm un loc de muncă incluziv, în care să răspundem nevoilor tuturor colegilor noștri, recunoscându-le calitățile și perspectivele unice. Este o onoare să fim recunoscuți de Seramount în timp ce continuăm să cultivăm o cultură incluzivă, orientată către un scop comun”, a declarat Dr. Cindy Pace, Director Global pentru Diversitate și Incluziune MetLife.

Seramount este o firmă de cercetare și servicii profesionale strategice dedicate sprijinirii locurilor de muncă incluzive și performante. O serie de programe axate pe DEI (Diversity, equity, and inclusion), responsabilitatea și practicile de management ale MetLife au fost evaluate de către Seramount pentru a determina includerea acestora în indici și topuri. Printre acestea s-au numărat noi inițiative precum MOMENTUM, care extinde rețelele de incluziune MetLife și se concentrează pe subiectele cele mai importante pentru angajați și EXCELERATE, programul de sponsorizare a talentelor condus de CEO-ul MetLife pentru încurajarea diversității în cadrul colectivului de viitori lideri.  

Anul acesta, Metropolitan Life este mândră că a fost inclusă în următoarele topuri și indici Seramount 2023:

  • Global Inclusion Index (Indicele de incluziune globală): MetLife a fost inclusă în indexul din acest an pentru mai multe țări în care operează, inclusiv Australia, Brazilia, Chile, China, Columbia, Franța, India, Irlanda, Italia, Japonia, Mexic, Portugalia, România, Spania, SUA, Emiratele Arabe și Regatul Unit. Plasarea pe fiecare indice de incluziune globală a fost determinată de eforturile și angajamentul companiei față de criteriile demografice, cele mai bune practici de recrutare, retenție și avansare, precum și de cultura organizațională.
  • Inclusion Index (Indicele de incluziune): Pentru al 4-lea an consecutiv, MetLife a fost numită Compania Lider. Pentru a obține un loc în Indexul de incluziune, MetLife a fost recunoscută pentru eforturile și angajamentul față de cele mai bune practici în recrutare, retenție și avansare, cultura companiei și demografie/transparență.
  • Top Companies for Executive Women (Companii de top pentru femei în funcții de conducere): Pentru al 16-lea an, MetLife a fost onorată pe această listă, câștigând un loc în Hall of Fame, pentru cele 15 apariții anterioare. MetLife a fost evaluată cu privire la fiecare aspect al progresului femeilor, inclusiv planificarea succesiunii, roluri de gestionare a finanțelor și a perfomanței financiare a companiei, paritate salarială între femei și bărbați, programe de sprijin și programe de flexibilitate.
  • Best Companies for Multicultural Women (Cele mai bune companii pentru femei multiculturale): Pentru al 6-lea an, MetLife a fost recunoscută pentru eforturile sale de a promova un loc de muncă incluziv. Seramount a evaluat profilul forței de muncă MetLife, recrutarea, retenția și avansarea, precum și cultura companiei și responsabilitatea în cadrul selecției.

“Includerea Metropolitan Life România în Indicele de incluziune globală Seramount 2023 ne onorează. Suntem deosebit de mândri de faptul că eforturile noastre de a construi o cultură organizațională în care fiecare membru al echipei noastre se simte apreciat și încurajat să-și dezvolte abilitățile, să inoveze și să devină cea mai bună versiune a sa sunt apreciate la nivel global. Echipa joacă un rol esențial în obținerea performanței Metropolitan Life în piața locală, astfel că investim constant în dezvoltarea sa și rămâne o prioritate pentru noi menținerea acestui standard de excelență, de incluziune și egalitate de șanse.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life România.  

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 24 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related