Metropolitan Life anunță o creștere de 4,50% a primelor brute subscrise în primul semestru din 2023

Metropolitan Life anunță o creștere de 4,50% a primelor brute subscrise în primul semestru din 2023
Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

Metropolitan Life anunță o creștere de 4,50% a primelor brute subscrise în primele șase luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

În primul semestru al anului 2023, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 312.061.486 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2022, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 298.615.386 lei. 

“Primul semestru din acest an ne arată o creștere solidă, aliniată cu trendul actual al pieței. Acest progres este rezultatul muncii constante și al colaborării strânse dintre membrii echipei noastre. Continuăm investițiile în digitalizarea serviciilor și operațiunilor noastre pentru a oferi clienților, într-un mod simplu și accesibil, soluțiile de protecție financiară de care au nevoie. În calitate de partener al românilor în asigurări de viață și pensii private de aproape 25 de ani, ne asumăm responsabilitatea de a respecta și prioritiza aspectele importante din relația cu aceștia.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life. 

De asemenea, pe parcursul primului semestru din 2023 au fost plătite indemnizații totale în valoare de 88.871.934 lei. În aceeași perioada a anului 2022, valoarea acestora a fost de 88.854.854 lei.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 24 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related