Metropolitan Life anunță o creștere de 4% a primelor brute subscrise în primul trimestru din 2023

Metropolitan Life anunță o creștere de 4% a primelor brute subscrise în primul trimestru din 2023
Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

Metropolitan Life anunță o creștere de 4% a primelor brute subscrise în primele trei luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

În primul trimestru al anului 2023, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 155.963.800 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2022, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 150.199.952 lei. 

“Întreaga echipă Metropolitan Life este dedicată obiectivului de a menține ritmul de creștere corelat cu dinamica pieței. Mai mult de atât, rămânem la fel de dedicați misiunii de a fi aproape de clienții noștri în momentele lor bune și mai puțin bune. Și facem asta cu un rol la fel de clar: le protejăm financiar prezentul, pentru ca ei să fie mai prezenți. Aceste rezultate ne reconfirmă că succesul Metropolitan Life depinde de angajamentul nostru față de clienți, de capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile lor în continuă evoluție și de agilitatea noastră într-un mediu în continuă schimbare”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life. 

De asemenea, pe parcursul primului trimestru din 2023 au fost plătite indemnizații totale în valoare de 42.976.704 lei. În aceeași perioada a anului 2022, valoarea acestora a fost de 44,291,637 lei.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 24 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related