Metropolitan Life anunță o creștere de 3,65% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2023

Metropolitan Life anunță o creștere de 3,65% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2023
Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

Metropolitan Life anunță o creștere de 3,65% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

În primele nouă luni ale anului 2023, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 468.393.397 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2022, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 451.907.428 lei. 

„Rezultatele din primele nouă luni ale anului 2023 reflectă, în primul rând, capacitatea echipei de adaptare la dinamica pieței, continuând evoluția pozitivă de anul acesta. Aceasta demonstrează nu doar reziliența, dar și inovația constantă în abordarea noastră strategică. În anul în care sărbătorim un sfert de secol de prezență pe piața românească, ne mândrim cu progresul realizat și suntem dedicați să continuăm pe acest drum al excelenței. În centrul activității noastre rămâne angajamentul ferm față de clienții noștri, oferindu-le soluții de protecție financiară adaptate nevoilor într-o lume în schimbare.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

De asemenea, pe parcursul primelor nouă luni din 2023 au fost plătite indemnizații totale în valoare de 131.672.088 lei. În aceeași perioada a anului 2022, valoarea acestora a fost de 132.187.862 lei.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 25 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related