Miele: electrocasnicele perfecte pentru o viaţă de zi cu zi cât mai uşoară, acum și cu garanţie extinsă până la 10 ani

Miele: electrocasnicele perfecte pentru o viaţă de zi cu zi cât mai uşoară, acum și cu garanţie extinsă până la 10 ani

Plecând de la deviza Proiectate să reziste, protejate indiferent, cel mai cunoscut brand de electrocasnice premium lansează campania de vânzări de produse cu garanție extinsă de până la 10 ani la unele dintre cele mai cerute modele de maşini de spălat de vase şi cuptoare.

Astfel, clienţii care achiziţionează produsele din promoţie vor beneficia gratuit de extinderea garanţiei cu 8 ani, ajungând la 10 ani, în total.

Gândite pentru a avea o amprentă de carbon cât mai redusă, electrocasnicele Miele îţi fac viaţa mai uşoară datorită inovaţiei care este prezentă în toate caracteristicile. Majoritatea electrocasnicelor Miele pot fi conectate uşor, în siguranţă, fie folosind aplicația Miele sau integrându-le în soluțiile de casă inteligentă existente, cu ajutorul unui router WiFi, fiind astfel uşor de pornit şi de supravegheat de la distanţă.

 

Mai relaxat în bucătărie

Maşina de spălat vase  - G 7970 SCVi, cel mai inovator model

Dotată cu AutoDos, primul sistem automat de dozare din lume cu detergent PowerDisk integrat, cu ciclu rapid de spălare QuickPowerWash, o combinație imbatabilă pentru cele mai bune rezultate posibile de curățare. Sertarul multiflex 3D pentru tacâmuri (o caracteristică exclusivă la Miele), uscarea prin deschiderea automată a ușii cu funcția AutoOpen, cât şi coşurile FlexiLine pentru găzduirea tuturor tipurilor de  veselă fac maşina G 7970 SCVi cel mai bun aliat în lupta cu vasele murdare. În plus, funcția Knock2open care presupune deschiderea automată ușii mașinii la două simple bătăi la ușă, permite integrarea perfectă a mașinii de spălat vase în bucătăriile fără mânere.

Cuptor combinat cu aburi - DGC 7860 HC PRO

Gătitul nu a fost niciodată mai simplu, iar mâncarea parcă nu a fost atât de gustoasă şi sănătoasă! Cuptorul combi cu aburi, cu tehnologie DualSteam (exclusivă Miele) ce asigură distribuirea uniformă a aburului și păstrarea substanțelor nutritive, este simultan cuptor electric și cuptor cu aburi oferind cele mai bune şi delicioase rezultate.

Şi asta nu e tot! Cuptorul beneficiază de programe automate de gătire pentru un plus de ajutor în bucătărie și chiar și de un program pentru a găti un meniu complet. Poți astfel prepara până la trei alimente diferite în același timp – pește sau carne, cartofi și legume. Cuptorul va selecta temperatura, durata și secvența de gătire potrivite. Totodată, beneficiați și de principiul 3 în 1, care înseamnă trei moduri de gătit într-un singur cuptor. Şi ca experiența gătitului să fie cu adevărat simplă şi plăcută, cuptorul are şi funcţia HydroClean, care oferă interiorului din oțel inoxidabil o curățare completă în mod automat. Practic, spuma produsă prin amestecarea apei cu HydroCleanerul inovator de la Miele  îndepărtează reziduurile alimentare de pe suprafețele compartimentului cuptorului, lăsându-l impecabil de curat.

Miele este cel mai mare producător mondial de aparate electrocasnice premium, inclusiv aparate de gătit, aparate de copt și gătit cu abur, produse frigorifice, aparate de cafea, mașini de spălat vase și rufe și aspiratoare. Portofoliul Miele include, de asemenea, mașini de spălat vase, mașini de spălat și uscătoare de rufe pentru uz comercial, precum și mașini de spălat-dezinfectare și sterilizatoare pentru utilizare în aplicații medicale și de laborator. Fondată în 1899, compania are opt fabrici de producție în Germania, câte una în Austria, Republica Cehă, China, România și Polonia, precum și două fabrici de producție aparținând tehnologiei sale medicale italiene subsidiara Steelco. Vânzările în anul de afaceri 2022 sunt de aproximativ 5,43 miliarde EUR. Miele este reprezentată cu propriile filiale de vânzări și prin importatori din aproape 100 de țări/regiuni. În întreaga lume, compania este administrată de familie, aflată acum la a patra generație, are o forță de muncă de aproximativ 23.300 de oameni, dintre care aproximativ 11.900 angajații lucrează în Germania. Compania își are sediul în Gütersloh în Westfalia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related