Miele a dat startul reducerilor de Black Friday 2023

Miele a dat startul reducerilor de Black Friday 2023

Cea mai înaltă calitate Miele, pentru o durată de viaţă mai mare, la preţuri speciale, 1 singură dată pe an.

Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente și electrocasnice premium, anunță reduceri de până la 30% în campania de Black Friday 2023, la peste 30 de produse. De astăzi până pe 6 decembrie, Miele își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize și oferte exclusive pentru toate categoriile de produse.

Campania de reduceri de până la 30% este activă atât online, pe shop.miele.ro/black-friday, cât și în cele șase Miele Experience Centers din Bucureşti şi din ţară, unde clienții au posibilitatea de a testa electrocasnicele de care sunt interesați.

„Black Friday este un prilej pentru clienții Miele să își aleagă produsele dorite la prețuri atractive. Noi răspundem cerințelor clienților nu doar o dată pe an, ci în fiecare zi, astfel încât să ne asigurăm că le satisfacem dorințele în continuă schimbare, cu același profesionalism şi focus pe tehnologie, inovaţie şi calitate”, spun reprezentanţii Miele România.

Reducerile în această perioadă a anului au devenit deja o tradiție pentru cei care așteaptă cu nerăbdare campania pentru a achiziționa produsele premium dorite la prețuri promoționale. Este și cazul Espressorului CM 6160 MilkPerfection, cu WiFiConn@ct, spumă cremoasă de lapte pentru o gamă extinsă de specialități de cafea, AromaticSystem și două cafele simultan la o apăsare de buton – OneTouch for Two, un produs extrem de popular în rândul pasionaților de cafea sau Maşina de spălat WWG660 WCS TDos, TwinDos, CapDosing și Miele@home pentru îngrijirea inteligentă a rufelor.

Cele mai căutate și achiziționate produse Miele de Black Friday sunt mașinile de spălat și uscătoarele de rufe, cuptoarele, hotele şi plitele, espressoarele și aspiratoarele.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related