Burger King continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în București, în Plaza România

Burger King continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în București, în Plaza România

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, le face o nouă surpriză bucureștenilor și deschide din 12 octombrie un nou restaurant în capitală. Restaurantul este localizat în Plaza România, iar echipa este formată din 35 de grill kings, pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

După deschiderile restaurantelor din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, Burger King continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în capitală. Acesta se află în Plaza România, o zonă intens circulată. În apropiere se află numeroase facultăți, o mulțime de clădiri de birouri, dar și câteva centre comerciale.

Burger King își invită toții fanii care lucrează, studiază sau locuiesc în proximitate să vină să se bucure de un Whopper autentic și de o experiență memorabilă în cel mai nou restaurant inaugurat în București. Restaurantul funcționează în fiecare zi, de luni până duminică.

Cu ocazia deschiderii, Burger King pregătește o surpriză specială pentru fanii brandului. Astfel, primii 100 de clienți care vor veni la deschiderea restaurantului din centrul comercial Plaza România, vor primi gratuit un burger Whopper.

Pe parcursul zilei de 12 octombrie, Burger King mai are o ofertă specială pentru clienți: oricine trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

„E o bucurie pentru noi ca, după deschiderile din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, să inaugurăm un nou restaurant în București. Am accelerat ritmul de expansiune anul acesta pentru că ne dorim să ajungem cât mai aproape de toți românii care apreciază gustul unic de grătar Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant va fi situat în zona de food court a Plaza România cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este formată din 35 de angajați, care le vor oferi oaspeților cele mai bune produse și servicii, așa cum Burger King i-a obișnuit până acum.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related