Samsung Galaxy SmartTag2: o modalitate mai inteligentă de a urmări lucrurile valoroase pentru tine

Samsung Galaxy SmartTag2: o modalitate mai inteligentă de a urmări lucrurile valoroase pentru tine
  • „Găsirea” obiectelor de valoare, cu ajutorul dispozitivului Samsung Galaxy, este acum mai ușoară ca niciodată pentru utilizatori
  • Noul dispozitiv inteligent de tracking Galaxy SmartTag2 este acum disponibil și în România la prețul recomandat de 199 RON
  • Fanii Galaxy care vor achiziționa produsul de pe samsung.com vor beneficia și de o ofertă locală, până pe 20 octombrie

Samsung Electronics lansează la nivel global noul Galaxy SmartTag2. Galaxy SmartTag2 va aduce îmbunătățiri semnificative gamei Galaxy SmartTag, oferind utilizatorilor modalități noi de a-și păstra obiectele de valoare sub observație. Actualizările la design și utilizabilitate extind și mai mult posibilitățile de utilizare ale dispozitivului.

Suntem mereu în căutarea modurilor de a face viața oamenilor mai ușoară, prin intermediul inovațiilor de vârf ale Samsung Galaxy. Cu Galaxy SmartTag2, ne asigurăm că utilizatorii Samsung Galaxy își pot găsi obiectele într-un mod simplu și intuitiv. Prin îmbunătățiri în experiența de găsire și o durată de viață mai lungă a bateriei, Galaxy SmartTag2 oferă utilizatorilor mai multă liniște, pe o perioadă mai lungă și într-o varietate mai mare de situații”, a declarat Jaeyeon Jung, Vicepreședinte Executiv și Șef al SmartThings, Device Platform Center la Samsung Electronics.

 

Caracteristici intuitive ce fac găsirea obiectelor pierdute mai ușoară ca niciodată [1]

Noul Lost Mode [2] al Galaxy SmartTag2 permite utilizatorilor să introducă informații de contact prin intermediul unui mesaj. Apoi, oricine descoperă un obiect cu un Galaxy SmartTag2 atașat poate utiliza smartphone-ul pentru a scana eticheta și a vedea mesajul și informațiile de contact ale proprietarilor. Un Galaxy SmartTag2 atașat unui animal de companie înseamnă că numărul de telefon al proprietarului este întotdeauna disponibil, în eventualitatea în care animalul de companie s-ar putea rătăci. Modul pierdut funcționează cu orice dispozitiv mobil cu cititor NFC și browser web.

Galaxy SmartTag2 oferă acum funcția Compass View ce îmbunătățește experiența utilizatorului prin furnizarea de săgeți care arată direcția și distanța până la Galaxy SmartTag2 în raport cu utilizatorul. Această modalitate este disponibilă pe orice smartphone Galaxy cu suport UWB, cum ar fi Galaxy S23 Ultra.[3]

Aplicația SmartThings Find a fost, de asemenea, actualizată, astfel încât noile Galaxy SmartTags înregistrate instalează acum un shortcut către aplicație pe smartphone-ul utilizatorului, permițându-le acestora să lanseze SmartThings Find mai rapid. În plus, aplicația prezintă acum o vedere pe întreg ecran a hărții și o interfață intuitivă, facilitând și mai mult experiența utilizatorului. În final, atunci când se face trecerea la un alt smartphone Galaxy, SmartTag2 se resincronizează automat cu noul dispozitiv Galaxy folosind contul Samsung al utilizatorului.

 

Modurile noi înseamnă o durată mai îndelungată a bateriei [4]

Utilizatorii pot acum să se bucure de Galaxy SmartTag2 pentru o perioadă mai lungă cu noul Mod Economisire Energie, disponibil împreună cu o versiune îmbunătățită a Modului Normal. Pentru cei care depind de SmartTag pentru a urmări constant obiecte, Modul Economisire Energie reprezintă opțiunea perfectă pentru a menține durata de viață a bateriei, asigurându-se în același timp că pot ține obiectele sub observație. Cu Modul Economisire Energie, bateria Galaxy SmartTag2 acum durează până la 700 de zile, de două ori mai mult decât modelele anterioare de Galaxy SmartTag. Chiar și în Modul Normal, durata de viață a bateriei este acum extinsă la 500 de zile, o creștere de 50% față de modelele anterioare. Cu posibilitatea de a comuta între cele două moduri, utilizatorii pot urmări obiectele valoroase – de la chei auto la biciclete – pentru o perioadă mai lungă.

 

Design-ul elegant se adaptează la o varietate mai mare de condiții și aduce cu sine mai multe scenarii de utilizare

Dimensiunile compacte și designul în formă de inel al noului Galaxy SmartTag2 au fost concepute pentru a oferi o experiență facilă de utilizare. Bucla metalică generoasă îmbunătățește durabilitatea produsului prin utilizarea metalului în partea interioară a inelului, conferind o rezistență sporită care permite suportul de accesorii precum clipsuri și brelocuri. Aceste accesorii pot fi, de asemenea, atașate la genți și bagaje.

Durabilitatea Galaxy SmartTag2 a fost îmbunătățită, obținând o clasificare IP67[5] pentru rezistența la apă și praf. Aceasta permite utilizatorilor să-și urmărească obiectele chiar și în medii mai dificile, cum ar fi în timpul călătoriilor în aer liber. Pentru cei care au animale de companie, nu există motive de îngrijorare în legătură cu uzura zilnică a dispozitivului, fie că este expus la apa din bolurile animalelor sau în timpul sesiunilor de joacă în aer liber.

Galaxy SmartTag2 dispune și de un nou mod pentru plimbările cu animalele de companie, facilitând înregistrarea plimbărilor alături de aceștia.

 

Liniște sufletească

Galaxy SmartTag2 păstrează multe dintre caracteristicile populare ale Galaxy SmartTag și Galaxy SmartTag+. Acesta folosește atât tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE), cât și capacitățile UWB, beneficiind de tehnologia de realitate augmentată (AR) Find pentru a ghida vizual utilizatorii către obiectul lor, utilizând camera smartphone-ului Samsung Galaxy. În plus, Galaxy SmartTag2 funcționează în limitele maxime ale conectivității Bluetooth de 120 de metri și poate controla aparatele electrocasnice inteligente prin intermediul aplicației SmartThings.

Samsung rămâne angajat în asigurarea confidențialității utilizatorilor Galaxy Samsung, cu locația dispozitivului disponibilă doar cu permisiunea utilizatorului. SmartThings Find criptează, de asemenea, datele utilizatorului și beneficiază de suportul Samsung Knox pentru un nivel suplimentar de securitate. În plus, dezactivarea Lost Mode ascunde imediat informațiile de contact ale proprietarului și șterge mesajul lăsat de acesta de pe dispozitiv.

Pentru utilizatorii Samsung Galaxy, SmartThings Find poate oferi, de asemenea, securitate prin intermediul funcției " Unknown tag alerts ". Această caracteristică informează utilizatorii despre orice urmărire neautorizată, trimițându-le o notificare dacă SmartThings Find detectează un SmartTag necunoscut care îi urmărește. Acest lucru ajută la protejarea utilizatorilor și previne abuzul serviciilor de urmărire a locației.

 

Disponibilitate

Noul Galaxy SmartTag2 este disponibli pentru achiziție pe samsung.com/ro și la parteneri începând cu 11 octombrie. Cei care cumpără un Galaxy SmartTag2 vor primi o husă pentru acesta cadou.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

[1] Pentru Galaxy SmartTag2, este necesar să vă autentificați și să vă înregistrați în contul Samsung pe SmartThings Find. Galaxy SmartTag2 trebuie să fie asociat cu smartphone-uri Galaxy care suportă ultra-wideband (UWB) și rulează Android 11 sau o versiune ulterioară pentru a funcționa în întregime. Precizia poate fi redusă în cazul în care există un obstacol între dvs. și etichetă, cum ar fi atunci când aceasta se află într-un sertar, în spatele unui perete sau într-o mașină.
[2] Informațiile de contact și mesajul afișate în Modul Pierdut trebuie înregistrate în prealabil în aplicația SmartThings.
[3] Produsele Galaxy actuale care suportă UWB includ Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold2, Z Fold3, Z Fold4, Z Fold5.
[4] Durata de viață a bateriei se bazează pe rezultatele testelor efectuate în laboratoarele interne pentru scenariile tipice de utilizare, realizate de către Samsung. Testele au fost efectuate cu rezultate provenite de la o versiune pre-lansare a dispozitivului, utilizând o baterie CR2032 inclusă în pachet. Durata reală a bateriei poate varia în funcție de diferitele modele de utilizare, modelul dispozitivului sau producătorul bateriei.
[5] Galaxy SmartTag2 are o clasificare IP67, conform condițiilor de testare în laborator, incluzând scufundarea în apă dulce până la 1 metru timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare la plajă, în piscină sau în apă sărată. Rezistența la apă și praf a dispozitivului nu este permanentă și poate scădea în timp.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related