Tazz anunță noi numiri în poziții cheie: Chief Revenue Officer, Regional Sales Director și Sales Director București

Tazz anunță noi numiri în poziții cheie: Chief Revenue Officer, Regional Sales Director și Sales Director București
Alexandru Ion, Ferencz Tunyogi, Alexandru Ștefan

Tazz, singura platformă de food-delivery 100% românească, anunță trei numiri strategice în departamentul de vânzări. Alexandru Ion, Ferencz Tunyogi și Alexandru Ștefan vor ocupa poziții cheie în companie, contribuind astfel la angajamentul Tazz de a crește accelerat în industrie.

Oamenii pasionați fac planurile îndrăznețe și inovative să devină realitate, de aceea ne bucurăm să îi avem alături de noi pe Alexandru Ion, Ferencz Tunyogi și Alexandru Ștefan. Anul acesta am atins un maxim istoric la nivelul numărului de parteneri înregistrați în platforma Tazz, ajungând la peste 20.000 de parteneri noi, în creștere cu 27% față de aceeași perioadă a anului trecut. În acest context, credem că expertiza vastă a noilor nume care s-au alăturat echipei Tazz va susține mai departe strategia noastră de creștere și promisiunea Tazz de a satisface pofta oriunde și oricând.”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Alexandru Ion, profesionist cu o experiență complexă în industria de food-delivery, preia rolul de Chief Revenue Officer. Prin expertiza dobândită din rolurile de Local Chief Marketing Officer și SEE Head of Brand Marketing Services în companiile foodpanda și Glovo, Alexandru Ion va continua să amplifice strategia de creștere a brandului, cu focus pe îmbunătățirea performanței vânzărilor și extinderea serviciilor oferite către noi ecosisteme de parteneri.

Tazz e un mix între tehnologie, inovație și determinare, motiv pentru care mă bucur să mă alătur echipei ca Chief Revenue Officer. Pe scurt, rolul meu mă provoacă să găsesc și să implementez cele mai bune strategii de creștere atât pentru parteneri, cât și pentru clienții noștri.”, a spus Alexandru Ion.

Cu o experiență de peste 13 ani în zona de management în industria de food-delivery, Ferencz Tunyogi se alătură echipei Tazz ca Regional Sales Director. În noul său rol, Ferencz va conduce operațiunile regionale de vânzări și va contribui la amplificarea prezenței Tazz pe piața națională de food-delivery.

Tazz e o companie locală care și-a dovedit puterea într-o piață dominată de jucători globali, într-un timp foarte scurt. Obiectivul meu este să continui să susțin performanța noastră în industrie și mă bucur că am găsit aici oameni la fel de dedicați alături de care să pot face asta. “, a declarat Ferencz Tunyogi. 

Poziția de Sales Director București va fi preluată de Alexandru Ștefan, un profesionist în industria FMCG cu o experiență de peste 15 ani în marketing și management. Din acest rol, Alexandru va contribui la dezvoltarea strategiilor de vânzări la nivel național și va ghida o echipa performantă, întărind angajamentul Tazz de a inova industria locală de food-delivery.

“Sunt foarte încântat să mă alătur unei companii formate din oameni pe care îi admir și alături de care voi lucra cot la cot pentru a ne atinge obiectivele. Împreună vom continua să livrăm rezultate care întrec așteptările și care ne vor accelera procesul de a ajunge prima platformă de food-delivery din România.”, a spus Alex Ștefan.

Aceste numiri susțin planurile platformei Tazz de a fi lider în industria locală de food-delivery, oferind servicii care să răspundă și să anticipeze nevoile utilizatorilor.

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse. Tazz pune la dispoziția clienților săi beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de masă. Tazz este în acest moment cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, serviciile sale fiind disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro, în cele 29 de orașe din țară în care activează în acest moment.     

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related