Burger King a deschis un nou restaurant în Arad

Burger King a deschis un nou restaurant în Arad

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, a deschis pe 1 noiembrie un nou restaurant în Arad. Restaurantul este localizat în AFI Arad, iar echipa este formată din 35 de grill kings, pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

După deschiderile restaurantelor din Galați, Timișoara, Sibiu, Craiova și București, Burger King continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în Arad. Acesta se află în centrul comercial AFI Arad, cel mai nou loc de întâlnire din oraș. Astfel, începând cu 1 noiembrie, de luni până duminică, Burger King își invită toții fanii din Arad să se bucure de un Whopper autentic și de o experiență memorabilă în noul restaurant.

Cu ocazia deschiderii, primii 100 de clienți ai restaurantului din AFI Arad au primit gratuit un burger Whopper.

De asemenea, pe parcursul zilei de 2 noiembrie, oricine trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

„Ne-am setat un plan ambițios de expansiune pentru anul acesta. Am deschis restaurante în Galați, Timișoara, Sibiu, Craiova și București, iar acum sărbătorim împreună deschiderea celui mai nou Burger King din AFI Arad, venind mai aproape de și mai mulți fani din vestul României care apreciază gustul unic de grătar Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant va fi situat în AFI Arad cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este formată din 35 de angajați, care le vor oferi oaspeților cele mai bune produse și servicii.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related