Complice.ro: Reduceri de până până la 30% de Black Friday la pachetele experiențiale din portofoliu. Prețuri începând cu 84 lei

Complice.ro: Reduceri de până până la 30% de Black Friday la pachetele experiențiale din portofoliu. Prețuri începând cu 84 lei

Complice.ro,curator și furnizor de experiențe pentru persoane fizice și companii, va derula în weekendul 10-12 noiembrie campanii de Black Friday și anunță reduceri de până la 30% la experiențele din portofoliu. 

Sub umbrela #ExperiențeNuLucruri, din oferta de Black Friday din acest an vor face parte pachete experiențiale din categoria gourmet, beauty și relaxare, marcate corespunzător pe site, cu discount-uri între 10-20%. Workshop privat de cocktail online, degustare premium de whiskey, cafea ori ciocolată sau tratament corporal spa cu aloe vera și lavandă sunt doar câteva dintre experiențele pe care clienții Complice.ro le pot accesa la prețuri reduse în perioada 10-12 noiembrie.

La acestea, se adaugă și pachetele FlexiBox care oferă posibilitatea destinatarului de a-și alege experiența dorită, dintr-o selecție de experiențe din categorii diverse: adrenalină, off-road, gourmet, relaxare, workshopuri, ateliere etc, într-un buget predefinit.  În oferta de Black Friday vor intra cele mai populare pachete Flexibox, cum ar fi Awesome Box, Her Box, His Box, Love Box, Petite Box sau Legendary Box și vor avea reduceri de până la 30%, în perioada 10-12 noiembrie.

În cadrul campaniei de Black Friday, pachetul Awesome Box care conține peste 45 de opțiuni de experiențe din care destinatarul și-o alege pe cea dorită, va putea fi achiziționat cu 320 lei, în timp ce Petite Box va avea prețul promoțional de 84 lei. 

"De la an la an, cadourile experiențiale devin din ce în ce mai populare, iar Black Friday este momentul așteptat de mulți dintre noi pentru a alege cadouri memorabile cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, pentru cei care caută experiențe inedite, pentru ei sau pentru a fi oferite cadou, premii și recompense experiențiale pentru angajați ori surprize pentru partenerii de business, am pregătit o selecție diversificată de experiențe speciale. De la experiențe gourmet, workshopuri și ateliere creative, până la sesiuni de wellness și relaxare sau aventuri îndrăznețe, ofertele de Black Friday vor cuprinde opțiuni pentru toate gusturile”,  a precizat Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related