REHAU România obține certificarea internațională „Great place to work”

REHAU România obține certificarea internațională „Great place to work”
Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania

REHAU România a primit certificarea internațională „Great Place to Work”, care atestă eforturile companiei de a oferi angajaților săi cele mai bune condiții la locul de muncă. REHAU Slovacia, REHAU Italia și REHAU Austria se alătură de asemenea listei, subliniind încă o dată că indiferent de piața pe care activează, REHAU își prioritizează angajații.

Cel mai important aspect care a contribuit la obținerea acestei certificări a fost vizunea REHAU orientată spre viitor, definită de numeroasele investiții realizate pentru a îmbunătății relația cu angajații și cu clienții. Astfel, REHAU România a crescut datorită investițiilor grupului realizate pe plan local, cum ar fi noul centru logistic din Cisnădie, inaugurat în luna octombrie, și relocarea birourilor în centrul a două orașe cheie – București și Cluj.

„La REHAU știm cât este de important să creăm un mediu de lucru excepțional, caracterizat prin satisfacția angajaților, inovație și incluziune. Angajații noștri sunt motorul acestei companii, iar performanța lor este ceea ce poziționează REHAU drept un jucător important pe piața materialelor de construcții. Certificarea "Great Place to Work" validează eforturile noastre continue de a acorda prioritate bunăstării angajaților noștri, pentru a-i putea răsplăti pentru performanța de care dau dovadă”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Prin investițiile direcționate către relocarea birourilor din București și Cluj, REHAU România a dovedit că bunăstarea și satisfacția angajaților săi sunt esențiale pentru succesul general al companiei. Astfel, angajații REHAU beneficiază acum de birouri moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii și cu zone diverse care să răspundă atât nevoilor de colaborare, cât și celor de concentrare în liniște.

Pe lângă îmbunătățirile aduse spațiilor de birouri, REHAU a implementat inițiative centrate pe angajați, cum ar fi programul intern FunDay@Work, care oferă activități lunare menite să întărească echipa REHAU. Prin intermediul unor activități amuzante, diferite de la lună la lună, angajații sunt încurajați să socializeze, să se distreze, să se relaxeze și, de ce nu, să își alimenteze creativitatea.

Certificarea Great Place To Work evaluează cultura locului de muncă din perspectiva angajatului, oferind cea mai cuprinzătoare imagine de pe piață a sănătății interne a unei organizații. De asemenea, certificarea este recunoscută la nivel mondial atât de angajați, cât și de angajatori și reprezintă punctul de referință global pentru identificarea și recunoașterea experienței excepționale a angajaților. În fiecare an, peste 10.000 de companii din 60 de țări aplică pentru a obține certificarea Great Place to Work.

Grupul REHAU are o cifră de afaceri anuală de peste 4.5 miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Conectează REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive drept companii puternice sub un singur acoperiș. REHAU Industries este o corporație independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Interior Solutions și Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și durabile pentru construcții, ferestre, mobilier și sectoarele industriale: Engineering progress. Enhancing lives.

REHAU are o istorie de 27 de ani în România și are în prezent 132 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 57 de milioane de euro în 2022.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related