Samsung Electronics România și Destiny Park prezintă „Școala Viitorului”, un parteneriat ce aduce laolaltă tehnologia și educația pentru cei mici

Samsung Electronics România și Destiny Park prezintă „Școala Viitorului”, un parteneriat ce aduce laolaltă tehnologia și educația pentru cei mici

Samsung aduce în primul centru de edutainment din România cele mai noi tehnologii ale companiei prin intermediul cărora cei mici își vor putea dezvolta noi abilități și competențe pentru viitor.

Samsung Electronics România devine noul partener al Destiny Park, primul parc de edutainment (învățare prin joacă) din România și cel mai mare din Europa de Est. Odată cu acest parteneriat, compania își propune să faciliteze accesul copiilor, dar și părinților aflați în căutare de noi oportunități de dezvoltare și educație prin joacă pentru cei mici, la cele mai noi tehnologii Samsung disponibile într-un cadru relaxat și accesibil tuturor.

,,Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Destiny Park. Prin această colaborare, ne-am propus să facilităm accesul copiilor la cele mai noi inovații. Vorbim de o nouă generație, una tech-savvy, prin urmare, credem că este important să îi îndrumăm pe copii în utilizarea inteligentă a acestor tehnologii pentru propria lor dezvoltare. Destiny Park devine, astfel, locul potrivit în care cei mici vor avea ocazia să exploreze Galaxia noastra prin joacă și să descopere cum tehnologia din spatele unor produse performante îi poate ajuta în viața lor de zi cu zi.”, a declarat Raluca Marin, MX Campaigns Manager la Samsung Electronics România.

“Școala viitorului în Destiny Park înseamnă de acum înainte Samsung și ne bucurăm că putem oferi copiilor și meseria de profesor. A educa și a dărui din cunoștințele tale este una dintre cele mai frumoase și nobile profesii. Parteneriatul cu Samsung este pentru noi dovada clară că misiunea noastră de a educa copiii prin joacă a fost înțeleasă. Destiny Park este un proiect unic în România, iar experiențele dezvoltate cu Samsung sunt convinsă că vor fi repede iubite de cei mici. Până la urmă, cui nu îi place să se joace de-a profesorul sau ce copil nu visează acum să fie creator de conținut? Noi spijinim educația nonformală din România, iar parcul nostru din Băneasa reprezintă, cu siguranță, o abordare inovativă a învățării. Așadar, îi așteptăm pe copiii între 4 și 14 ani să descopere aceste activități noi și sperăm ca de la an la an, generațiile care vin să înceapă să își descopere destinul, pasiunile și de ce nu, meseriile viitoare, la noi în parc. ”, Ana-Maria Pascaru, Director de Marketing Destiny Park. 

 

Cum se îmbină tehnologia Galaxy cu educația și divertismentul

Pe parcursul anului 2024, Samsung îi așteaptă pe părinți alături de copii la Destiny Park în cele două zone experiențiale unde învățarea prin joacă se îmbină cu tehnologia de top. Copiii vor putea descoperi ,,Școala viitorului”, o zonă în care cei mici vor avea ocazia să experimenteze rolul de profesor. Cea de-a doua zonă este dedicată viitorilor creatori de conținut, unde copiii vor învăța cum să producă conținut pentru rețelele de socializare, podcasturi, dar și cum să editeze fotografii sau clipuri video.

„Învațarea prin joacă este esențială în dezvoltarea oricărui copil. Destiny Park este locul în care cei mici descoperă meserii și experiențe create special pentru a îi ajuta să capete noi abilități de comunicare, pentru a se dezvolta emoțional, a-și pune în valoare capabilitățile motrice și creative. Copiii intră într-un univers unde se joacă de-a oamenii mari, într-un cadru sigur și bine gândit. Este important să spun că cei care interactionează cu copiii sunt oameni creativi care vin din domenii precum psihologie, actorie, sau educație, și sunt pregătiți de mine pe baza metodologiei All About Parenting, pentru a le oferi copiilor cele mai reușite experiențe. Este foarte important să știi cum să vorbești, cum să te comporți și mai ales, cum să trezești curiozitatea unui copil, pentru a-l putea apoi inspira și încuraja. Și acest lucru se va întâmpla de acum înainte și în cadrul Școlii viitorului Samsung și a experienței de creator de conținut.”, Urania Cremene, expert parenting și ambasador Destiny Park.

Cele două zone Samsung din cadrul Destiny Park vor fi dotate cu cele mai noi produse din gama Galaxy, printre care Galaxy S23 Ultra și tablete din seria Tab S9 + și Tab S9 Ultra.

Galaxy S23 Ultra redefinește experiența premium pe un telefon. Seria Galaxy S23 dispune de camere foto care oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, dar și cea mai rapidă grafică mobilă din lume datorită platformei mobile Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy.

Dispozitivele din seria Galaxy Tab S9 sunt și ele echipate cu procesor Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile care asigură experiențe optimizate de joc, dar și  vizionare a unei emisiuni de televiziune sau a unui film la cele mai înalte standarde, pe un ecran de dimensiuni mari.

 

O nouă inițiativă Samsung pentru dezvoltarea tinerilor din România

Acesta nu este primul parteneriat destinat educației digitale pe care Samsung l-a dezvoltat până acum. Programul SEED (Samsung Ecosystem for Education Development), lansat în 2022 cu scopul de a contribui activ la un viitor mai bun al educației din România este încă una dintre inițiativele companiei prin care își propune să contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale copiilor, dar și adulților deopotrivă.

Prin intermediul SEED, compania a dotat în 2023 diferite centre educaționale din România (Colegiului Național "Școala Centrală", București, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu” din Oradea, Colegiul Național ,,Ferdinand I” din Bacău). cu cele mai noi tehnologii Samsung, inclusiv cu soluții pentru predare la distanță. Samsung susține, de asemenea, și un program de formare dedicat profesorilor, astfel încât aceștia să își dezvolte competențe digitale adecvate unui sistem modern de educație.

O altă inițiativă prin care Samsung își propune să contribuie la dezvoltarea tinerilor din România este și competiția anuală Solve For Tomorrow. Prin intermediul Solve for Tomorrow, Samsung Electronics România caută tineri hotărâți să modeleze viitorul țării cu ajutorul ideilor inovatoare. Competiția se adresează elevilor de liceu cu vârsta între 16 și 18 ani dornici să producă o schimbare în comunitatea din care fac parte îmbinând tehnologia și educația cu soluțiile eficiente și sustenabile.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii.

Destiny Park este cel mai mare parc de edutainment din Sud-Estul Europei și primul de acest fel din România. Este dedicat copiilor între 4 și 14 ani și este locul în care copiii învață prin joc. Parcul este situat în zona Băneasa pe o suprafață de peste 5000 mp și are 177 de locuri de parcare. Destiny Park este membru al IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) asociația globală din industria dedicată divertismentului. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related