Samsung și Google Cloud își unesc forțele pentru a integra AI generativ în seria Samsung Galaxy S24

Samsung și Google Cloud își unesc forțele pentru a integra AI generativ în seria Samsung Galaxy S24

Gemini Pro și Imagen 2 de la Google aduc noi funcții de text, voce și imagine pe noua serie Samsung Galaxy S24.

Samsung Electronics Co., Ltd și Google Cloud au anunțat un nou parteneriat pe mai mulți ani pentru a oferi tehnologia de inteligență artificială generativă (AI) a Google Cloud utilizatorilor de smartphone-uri Samsung din întreaga lume. Începând cu seria Samsung Galaxy S24 anunțată pe 17 ianuarie în cadrul Galaxy Unpacked din San Jose, California, Samsung va fi primul partener Google Cloud care va implementa Gemini Pro și Imagen 2 pe Vertex AI prin cloud pe dispozitivele smartphone.

Google și Samsung împărtășesc de multă vreme valori puternic legate de importanța de a face tehnologia mai utilă și mai accesibilă pentru toată lumea. Suntem încântați că seria Galaxy S24 este primul smartphone echipat cu Gemini Pro și Imagen 2 pe Vertex AI. După luni de testare riguroasă și evaluare competitivă, echipele Google Cloud și Samsung au lucrat împreună pentru a oferi cea mai bună experiență Gemini AI de pe Galaxy” a spus Janghyun Yoon, Corporate EVP și Head of Software Office în cadrul diviziei Mobile eXperience, Samsung Electronics.

Samsung este primul partener Google Cloud care implementează Gemini Pro pe Vertex AI pentru utilizatori. Construit de la zero pentru a fi multimodal, Gemini poate generaliza și înțelege fără probleme, opera și combina diferite tipuri de informații, inclusiv text, cod, imagini și video. Începând cu aplicațiile originale Samsung, utilizatorii pot profita de funcția de sumarizare în Note, Voice Recorder și Tastatură[1]. Gemini Pro pe Vertex AI oferă dispozitivelor Samsung funcții Google Cloud esențiale, inclusiv securitate, siguranță, confidențialitate și conformitatea datelor.

De asemenea, utilizatorii seriei Galaxy S24 pot beneficia imediat de Imagen 2, cea mai avansată tehnologie de până acum a Google pentru extragerea textului din imagini de la Google DeepMind . Cu Imagen 2 pe Vertex AI, Samsung aduce utilizatorilor capabilități sigure și intuitive de editare a imaginilor. Aceste caracteristici pot fi găsite în Generative Edit [2] în Galeria S24.

Ca parte a acestui parteneriat, Samsung este unul dintre primii clienți care au testat Gemini Ultra, cel mai capabil și cel mai important model Google pentru sarcini extrem de complexe. De asemenea, Seria S24 va folosi Gemini Nano, LLM integrat pe dispozitiv livrat ca parte a sistemului de operare Android 14, cel mai eficient model de Gemini.

„Atât Samsung, cât și Google Cloud înțeleg oportunitatea extraordinară de a crea experiențe  semnificative pe telefoanele mobile prin AI generativ care stimulează și întăresc conexiunea și comunicarea pentru milioane de oameni. Cu Gemini, dezvoltatorii Samsung pot profita de infrastructura de clasă mondială Google Cloud, performanța de ultimă oră și flexibilitatea pentru a oferi aplicații sigure, fiabile și captivante pe dispozitivele smartphone Samsung.” a spus Thomas Kurian, CEO, Google Cloud.

Google Cloud accelerează capacitatea fiecărei organizații de a-și transforma digital afacerea și industria. Oferă soluții la nivel de întreprindere care utilizează tehnologia inovatoare Google și instrumente care îi ajută pe dezvoltatori să implementeze într-un mod mai durabil. Clienții din peste 200 de țări și teritorii apelează la Google Cloud ca partener de încredere pentru a le permite creșterea și a-și soluționa cele mai importante probleme de afaceri.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Funcțiile Galaxy AI pot necesita conexiune la internet, conectare la contul Samsung și/sau actualizare la cea mai recentă versiune Android. Funcționalitatea produsului poate depinde de setările aplicației și dispozitivului. Este posibil ca unele funcții să nu fie compatibile cu anumite aplicații sau să necesite actualizări suplimentare de software, cum ar fi pachetele lingvistice. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară, regiune sau piață. Nu este garantată acuratețea rezultatelor. Pentru specificații și condiții detaliate, consultați site-ul web local Samsung.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related