Primăvara la Spa: relaxare și răsfăț în luna femeii

Primăvara la Spa: relaxare și răsfăț în luna femeii

În fiecare an, 8 martie reprezintă o ocazie numai bună pentru a sărbători femeile, feminitatea, energia și starea de bine de care ne bucurăm odată cu începutul primăverii. Iar în locul cadourilor tradiționale, o alternativă minunată ar putea fi un sejur de răsfăț la Spa, o binemeritată pauză benefică pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică.

Desemnat pentru al doilea an consecutiv drept Cel mai bun hotel cu bază de tratament și wellness, Alma Health & Spa Retreat din stațiunea Lacu Sărat, Brăila a devenit în scurtă vreme destinația favorită a tuturor celor care vor să se bucure de terapii și tratamente la cele mai înalte standarde. În ultimul an, peste 40.000 de turiști au trecut pragul Alma Retreat și au testat serviciile complexului, de la facilitățile balneo (peste 15.000 de terapii și tratamente efectuate la Alma Health Center și Alma Wellness & Spa) la cazare, restaurante și plaja Alma Health & Fun.

Și cum martie este luna femeii, echipa Alma Retreat a pus la cale o experiență Spa unică, perfectă pentru o primăvară fabuloasă.

 

O primăvară plină de frumusețe și strălucire la Alma Health & Spa Retreat

Unul dintre cele mai importante beneficii ale unei vacanțe la Spa este relaxarea profundă pe care o oferă. Într-un mediu liniștit și confortabil, femeile pot scăpa de stresul acumulat și își pot elibera mintea de grijile cotidiene. Terapiile precum masajele, tratamentele Voya, împachetările cu nămol, băile saline și tratamentele faciale realizate la Alma Health Center și Alma Wellness & Spa sunt concepute pentru a calma mintea și corpul, ajutând la reducerea nivelului de cortizol, hormonul stresului, și la generarea unei stări generale de bine.

De asemenea, zilele la Spa sunt esențiale pentru îngrijirea pielii. Tratamentele cosmetice profesionale, precum exfolierea, hidratarea și masajele faciale, ajută la eliminarea celulelor moarte și la îmbunătățirea texturii pielii. Specialiștii Alma Retreat folosesc produse naturale și tehnologii de ultimă generație pentru a revitaliza și regenera pielea, conferindu-i un aspect proaspăt și radiant de fiecare dată.

 

Spa Girls: oferta lunii martie la Alma Health & Spa Retreat

Ziua Femeii este o ocazie perfectă pentru a le încuraja pe femei să își acorde timp pentru ele și să investească în starea lor de bine. O zi petrecută la Spa nu este doar despre îngrijirea fizică, ci și despre reconectarea cu sinele interior și regăsirea echilibrului mental și emoțional. Potrivit datelor Alma Retreat, cele mai multe dintre femeile care ajung să testeze experiența Spa de aici aleg tratamentele faciale, masajele de relaxare (cu unt de shea, în special), terapiile cu dușul Vichy.

Mai mult decât atât, pentru luna martie, Alma Retreat a lansat oferta Spa Girls, care include primire cu prosecco și gustări sănătoase, acces la toate facilitățile spa (jacuzzi, saune, camera salină, fântâna cu gheață), terapii de relaxare și revitalizare (masaj Head & Neck, relaxare profundă pe patul Dry Floating, aromaterapie în Hammam), apă și ceai de plante, muzică de relaxare. Oferta asigură și 10% discount la terapiile cu cosmetice Voya - primul brand mondial de cosmetice pe baza de alge marine culese manual,  dar și un pachet special de cazare cu mic dejun.

Oferta Spa Girls este disponibilă în perioada 1-31 martie, la prețul de 300 de lei/persoană, pentru grupuri de 5-20 de persoane.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related