Paște la Alma Health & Spa: beneficiile unei vacanțe în familie

Paște la Alma Health & Spa: beneficiile unei vacanțe în familie

Paștele este una dintre cele mai bune ocazii de a petrece un timp de calitate alături de cei dragi, de a ne bucura de un moment de respiro, de o binemeritată pauză de relaxare. Iar unul dintre cele mai bune locuri în care poți bifa o vacanță liniștită alături de familie este Alma Health & Spa Retreat din stațiunea Lacu Sărat, Brăila, un complex în care te vei simți ca într-o adevărată oază de revitalizare.

În plus, anul acesta, de Paște (5 Mai), românii se vor bucura de cea mai lungă minivacanță de până acum, zilele libere începând de miercuri, 1 Mai. Practic, în mediul bugetar, este deja confirmat faptul că se va face punte între două sărbători legale, pentru ca turiștii să se poată bucura de un sejur prelungit. Prin urmare, cei care sunt în căutarea unei destinații de vacanță în familie au de unde alege, pentru că deja au apărut primele oferte pentru 1 Mai și Paște.

 

Vacanța de Paște la Spa, beneficii pentru întreaga familie

Viața agitată din fiecare zi ne poate aduce mult stres și oboseală, iar de multe ori ne și împiedică să ne mai bucurăm de timp în compania celor dragi, de momentele de relaxare atât de necesare.

O vacanță la Spa este, înainte de toate, o bună oportunitate de a ne deconecta de la grijile cotidiene și de a ne reîncărca bateriile într-un cadru terapeutic potrivit vindecării și revitalizării. În plus, în ultima vreme, destinațiile balneare s-au bucurat de o creștere a popularității în rândul familiilor cu copii, care le preferă datorită mixului de activități și servicii pe care le oferă. O vacanță la Spa înseamnă un moment de relaxare și destindere atât pentru adulți, cât și pentru copii. La Alma Health & Spa Retreat, părinții se pot bucura de tratamente faciale de top, de terapiile propuse în cadrul Alma Health Center și Alma Wellness & Spa, iar copiii se pot distra la piscină sau pe terenul multisport. .

Dar o vacanță la Spa este benefică și pentru îngrijirea corpului și prioritizarea sănătății fizice. Masajele, împachetările, băile cu săruri minerale sau sesiunile de saună nu numai că ajută la eliminarea toxinelor din corp și la îmbunătățirea circulației sângelui, dar pot și să reducă inflamațiile și să calmeze durerile musculare și articulare. De asemenea, înotul este una dintre cele mai bune forme de mișcare pentru întreaga familie și contribuie semnificativ la menținerea sănătății și a stării de bine.

Nu în ultimul rând, o vacanță la Spa înseamnă și o ocazie bună de reconectare pentru membrii familiei. Departe de stres, departe de problemele cotidiene, departe de ecrane, părinții și copiii se pot bucura de o experiență intimă, doar pentru ei. Iar minivacanța de Paște poate fi cel mai bun moment pentru o reuniune de familie, pentru o vacanță de relaxare alături de cei dragi.

 

Sejur de 1 Mai și Paște la Alma Health & Spa Retreat: relaxare și distracție pentru întreaga familie

Situat la numai două ore și jumătate de București, Alma Health & Spa Retreat este locul perfect în care familiile să petreacă un sejur relaxant de Paște, o vacanță cu efecte benefice pentru minte, trup și suflet. De asemenea, turiștii care își petrec aici sărbătorile vor putea participa la Slujba de Înviere de la Mănăstirea Sf. Pantelimon, un lăcaș de cult cu o energie cu adevărat specială.

Pachetul de Paște 2024 la Alma Health & Spa Retreat Lacu Sărat include: 3 nopți de cazare în cameră standard dublă, mic dejun tip bufet, activități zilnice pentru copii, prânz tradițional și cină festivă în prima zi de Paște, DJ Party, acces la facilitățile wellness (piscina vitality cu apă dulce, Jacuzzi, saună uscată, cameră salină), acces la Alma Health Center, la piscina interioară cu apă sărată captată din Lacul Sărat, dar și acces la un teren multi-sport. Pachetul este disponibil în perioada 3-6 mai 2024 și prețurile pornesc de la 696 de euro / 2 persoane.

Pentru cei care au de Paște un alt plan, dar vor totuși să profite de zilele libere din luna mai, Alma Retreat a lansat și un pachet special de 1 Mai, Barbecue Night, care include: o noapte de cazare (1-2 mai) în camera standard dublă, mic dejun tip bufet, acces la facilitățile wellness din hotel – piscina vitality cu apă dulce, Jacuzzi, saună uscată, cameră salină, între orele 10.00 – 22.00, petrecere Barbecue Night cu Dj Lee Smith, meniu bufet, pachet de băuturi. Prețul pachetului pornește de la 258 euro / 2 persoane.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related