Alma Health & Spa Retreat din Lacu Sărat a fost desemnat cel mai bun hotel cu bază de tratament din România

Alma Health & Spa Retreat din Lacu Sărat a fost desemnat cel mai bun hotel cu bază de tratament din România

Complexul balnear și de vacanță Alma Health & Spa Retreat a câștigat, în acest an, trei premii importante la Premiile Turismului Balnear și de Wellness din România ce au avut loc în cadrul Congresului OPTBR (Organizația Patronală a Turismului Balnear din România), în perioada 17-19 octombrie, la Tușnad.

 

Complexul Alma Health & Spa Retreat din Lacu Sărat, premiant pentru al doilea an consecutiv

Inaugurat în 2022, Alma Health & Spa Retreat din stațiunea Lacu Sărat, Brăila, a crescut rapid în popularitate, devenind una dintre principalele destinații alese de cei care vor să se bucure de cele mai eficiente tratamente și terapii ale momentului, de relaxare, de o adevărată oază a stării de bine.

În cadrul galei Premiilor Turismului Balnear și de Wellness din România, Alma Health & Spa Retreat a obținut, pentru al doilea an consecutiv, premiul Cel mai bun hotel cu bază de tratament și wellness, Alma Health Center a fost votat Cel mai bun produs balnear, iar activitatea profesională a medicul centrului balnear, dr. Andreea Clipotă a fost apreciată prin premiul Cel mai bun manager în bază de tratament.

„Este un premiu pe care nu l-aș fi putut obține fără echipa de asistenți balneofizioterapeuți și terapeuți spa de la Alma Health Center. Împreună, abordăm holistic sănătatea oaspeților noștri, personalizăm terapiile și educăm oaspeții pentru a întelege importanța prevenției în menșinerea sănătății și prelungirea tinereții.” a spus dr. Andreea Clipotă, director medical Alma Health Center.

„Ne onorează aceste premii, ele reprezintă confirmarea muncii de echipă, profesionalismul de care colegii noștri dau dovadă în fiecare zi astfel încât să putem oferi oaspeților noștri servicii excelente și să ne îndeplinim misiunea de a contribui la sănătatea oamenilor. De asemenea, recunoașterea valorii noatre susțin transformarea stațiunii Lacu Sărat și a Brăilei în destinații turistice atractive atât pentru români cât și pentru turiștii străini.” a declarat Vasile Dogarescu, proprietarul Alma Health & Spa Retreat.

 

Un pariu ambițios: Alma Health & Spa Retreat

Alma Health & Spa Retreat este cel mai modern complex balnear și de vacanță din România, deschis în Stațiunea Lacu Sărat, Brăila, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro a grupului de firme Eldomir Brăila.

Proprietatea de 4 stele cuprinde un hotel cu 185 de camere și apartamente, un centru balnear ultramodern, ce folosește nămolul sapropelic și apa hipersalină pompate direct din Lacul Sărat, centru wellness & spa, plajă privată cu 1000 de șezlonguri, aquapark și piscine exterioare cu apă sărată și dulce, restaurante și un centru de evenimente cu o capacitate de 1000 de persoane, inclusiv o sală de bal și spectacole dotată cu echipamente audio-video de ultimă generație, cu o capacitate de 400 de persoane.

 

Ce afecțiuni se pot trata la Alma Health & Spa Retreat?

Centrul balnear premium Alma Health Center își propune să redea sănătatea oamenilor punând în valoare resursele naturale unice cu ajutorul tehnologiilor de înaltă performanță pentru ameliorarea sau chiar vindecarea mai rapidă a afecțiunilor reumatismale, osoase, ale sistemului nervos periferic, ginecologice sau cauzate de stilul de viață urban – stres, nutriție defectuoasă, sedentarism. Dispus pe o suprafață de 2500 de metri pătrați, Alma Health Center include 60 de cabinete individuale pentru terapii balneare cu nămol, masaje, hidroterapii și electroterapii de înaltă performanță (Vacumed, SIS, Tecar, Laser si Magnetoterapie), piscină interioară cu apă sărată captată din Lacul Sărat și săli de kinetoterapie.

Zona wellness & spa ce include o piscină interioară cu apă dulce și Jacuzzi, saune uscate și umede, cameră salină cu sare de Himalaya, Hammam, dus Vichy, pat Dry floating, camere de terapii și masaj. Alma Wellness & Spa folosește, în premieră în România, cosmeticele VOYA, un brand recunoscut internațional pentru produsele sale cosmetice organice, pe bază de alge marine recoltate manual. Oaspeții cazați au acces inclus la piscina cu apă dulce, Jacuzzi, cameră salină și saună uscată din zona de hotel.

Întins pe 28.000 de metri pătrați, Alma Health & Spa Retreat este o adevărată destinație de relaxare și sănătate pentru familii, pentru sportivi de performanță și pentru companiile care vor să își răsplătească echipele cu beneficii wellness & spa.

Compania Eldomir este una dintre cele mai performanțe companii din Județul Brăila, cu o activitate de peste 30 de ani în domeniul agriculturii și al comerțului cu carburanți. Misiunea Eldomir este să contribuie la îmbunătățirea calității vieții printr-o gamă largă de produse și servicii de calitate, devenind o companie valoroasă pentru comunitate, pentru partenerii de afaceri și pentru clienți. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related