Sărbători de iarna la SPA: lipsa zăpezii îi face pe români să aleagă stațiunile balneare pentru vacanța de iarnă

Sărbători de iarna la SPA: lipsa zăpezii îi face pe români să aleagă stațiunile balneare pentru vacanța de iarnă

Vacanța de iarnă este, de regulă, un bun prilej pentru a ne reface, pentru a ne odihni, pentru a ne recăpăta energia după toată oboseala acumulată în timpul anului. Pentru că stațiunile montane suferă din cauza lipsei zăpezilor, românii se reorientează în vacanța de iarnă spre destinații unde se pot bucura de piscina interioară și tratamente SPA. 

Tocmai din acest motiv, în ultimii ani, turiștii s-au orientat tot mai des către destinații cât mai liniștite, perfecte pentru un sejur de relaxare. Iar stațiunile balneare din România au început să câștige teren și să intre în preferințele turiștilor, mai ales datorită investițiilor recente de aici. Pe de altă parte, opțiunile lor s-au schimbat și ca urmare a faptului că, în ultimii ani, la munte nu prea a mai fost zăpadă, sezonul de schi fiind extrem de limitat. Prin urmare, turiștii s-au îndreptat către noi experiențe de vacanță pe timp de iarnă, alegând frecvent destinațiile wellness.

Desemnat pentru al doilea an consecutiv drept Cel mai bun hotel cu bază de tratament și wellness, Alma Health & Spa Retreat din stațiunea Lacu Sărat, Brăila a devenit rapid opțiunea preferată a celor care vor să testeze cele mai eficiente tratamente și terapii ale momentului, să se bucure de relaxare, de preparate gourmet, de toate ingredientele unei vacanțe perfecte.

 

Sărbători la SPA, sănătate la superlativ

Iarna poate fi o perioadă stresantă, cu sărbători care necesită pregătiri, agitație și vizite la rude, zile scurte, cu mai puțină lumină naturală, dar și temperaturi scăzute. Un sejur la SPA poate ajuta la relaxare și la reducerea stresului, dar și la prevenirea diferitelor afecțiuni. Masajele, împachetările, aromaterapia, tratamentele cosmetice, băile galvanice, băile saline, hidromasajul sunt doar câteva dintre ritualurile de wellness care contribuie la starea de bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Mai mult decât atât, iarna este un sezon în care avem probleme cu imunitatea, iar terapiile cu uleiuri esențiale și sesiunile la saună contribuie la amelioarea problemelor respiratorii, în timp ce împachetările și băile în nămol sapropelic, principala resursă a Lacului Sărat din Brăila, contribuie la activarea circulației sanguine, la reducerea durerilor musculare și articulare, la regenerarea și remineralizarea întregului corp.

Nu în ultimul rând, sezonul rece aduce adesea o senzație de oboseală și somnolență accentuată. Terapiile SPA, masajele, sauna ajută la îmbunătățirea circulației și la eliberarea endorfinelor, doi factori esențiali pentru starea de energie a corpului.

 

Iarna la Alma Health & Spa Retreat: ofertele sezonului

În doar un an de la lansare, Alma Retreat a devenit un nume de referință în domeniul wellness din România și a reașezat stațiunea balneară Lacu Sărat pe harta turistică a țării. Aflat la aproximativ două ore și jumătate de București, complexul recurge la două resurse esențiale pentru tratamentele și terapiile efectuate aici, resurse extrase chiar din Lacul Sărat: nămolul sapropelic și apa hipertonică. 

Și pentru că iarna sunt la mare căutare destinațiile balneare, Alma Health & Spa Retreat a pregătit câteva pachete perfecte pentru sezonul rece, dar și pentru sărbătorile care urmează în scurtă vreme.

Pachetul pentru minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie (30 noiembrie - 2 decembrie) include: 2 nopți de cazare în camera dublă și acces la două petreceri, mic dejun inclus, Sf. Andrei, 30 Noiembrie, ora 18.00 - Cină în Crama Kyralina, meniu tip sharing, cu aperitive reci și calde, vin Cramele Hermeziu și băuturi nealcoolice incluse, somelier, 1 Decembrie, orele 14.00-18.00 - Petrecere de Ziua Națională a României, în Restaurantul Ostia, cu meniu bufet specific tradițional românesc, Kids Party cu animatorii trupei bURSucel, muzică live & DJ. Tarifele pentru acest pachet pornesc de la 2.490 RON/Camera Dublă Standard/sejur și de la 2.690 RON/Camera Dublă Superior/sejur.

Pachetul pentru revelion la Alma include: 2 sau 3 nopți de cazare în camera dublă, mic dejun, program artistic: Bedda Band, IUNO Ballet, Magician Andrei Gârjob, DJ&MC EMI, Tombola Revelionului, concursuri cu premii, meniu de gală și pachet complet de băuturi, spectacol de artificii, DJ & Dance Party pe 1 ianuarie. Tarifele pentru acest pachet pornesc de la 1200 Euro/Camera Standard Dublă/Sejur 2 nopți și de la 1240 Euro/Camera Superior Dublă/Sejur 2 nopți.

Pachetul Forever Young, disponibil oricând pe timpul iernii, include: cazare – minim 3 nopți în Camera Standard, mic dejun în restaurantul Sallago, 3 proceduri balneare / zi / persoană la Alma Health Center, fără recomandarea medicului, acces la sala de kinetoterapie / fitness, baie de plante sau baie salină, masaj expres sau masaj Head & Neck sau terapia somnului Dry Floating, acces la piscină terapeutică cu apă sărată, maxim 1 oră / zi și sesiuni de îmbăiere de maxim 20 de minute.

Tu unde vei petrece sărbătorile de iarnă?

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related