Alma Health & Spa Retreat: vacanță la Spa și distracție de Revelion la Lacu Sărat

Alma Health & Spa Retreat: vacanță la Spa și distracție de Revelion la Lacu Sărat

De multe ori, temperaturile din timpul iernii îți pot afecta pielea și pot contribui la apariția mai multor probleme, inclusiv uscăciune, roșeață și iritații. În acest context, Spa-ul poate fi un aliat de nădejde în menținerea unei pieli sănătoase și strălucitoare în sezonul rece, mai ales atunci când frigul pătrunzător și umiditatea scăzută își fac simțită prezența. În special asupra tenului.

Desemnat pentru al doilea an consecutiv drept Cel mai bun hotel cu bază de tratament și wellness, Alma Health & Spa Retreat din stațiunea Lacu Sărat, Brăila a devenit rapid destinația preferată a celor care vor să se bucure de wellness, de relaxare și odihnă, de cele mai eficiente tratamente și terapii, de tehnologii gândite la cele mai înalte standarde. Altfel spus, de un pachet complet pentru sănătatea trupului și a minții.

 

Îngrijire la superlativ: care sunt beneficiile SPA-ului pentru piele pe timp de iarnă

Unul dintre cele mai importante beneficii ale SPA-ului în timpul iernii este capacitatea sa de a oferi hidratare profundă pielii. Tratamentele cu ingrediente hidratante, precum masajele cu uleiuri esențiale sau împachetările în nămol, ciocolată sau alte ingrediente naturale, cum sunt cele propuse de Alma Retreat, pot restabili echilibrul pielii, menținându-i suplețea și elasticitatea.

Mai mult decât atât, vizitele la SPA pentru exfolierea pielii sunt foarte importante în sezonul rece. Prin eliminarea celulelor moarte, pielea poate să absoarbă mai bine substanțele nutritive din produsele de îngrijire. Tratamentele exfoliante delicate din SPA ajută la menținerea unui ten luminos și la prevenirea aspectului tern, caracteristic sezonului rece. Nămolul sapropelic și apa hipertonică a Lacului Sărat sunt cele două resurse care stau la baza terapiilor de la Alma Retreat și care au devenit, în ultima vreme, doi aliați de nădejde ai ritualurilor de înfrumusețare.

Nu în ultimul rând, masajele și tratamentele SPA stimulează și circulația sângelui. Acest lucru este esențial pentru menținerea pielii sănătoase, deoarece o circulație mai bună aduce mai multe substanțe nutritive și oxigen în straturile profunde ale dermei, îmbunătățind astfel aspectul și sănătatea ei. Alma Retreat dispune de un centru Spa (Alma Wellness & Spa) și de un centru de sănătate (Alma Health Center) care asigură condițiile perfecte de tratament, relaxare și detașare, în special în această perioadă, în care oboseala acumulată în timpul anului se resimte din plin.

 

Sărbători la SPA: vacanțe cu relaxare și sănătate

Alma Retreat din Lacu Sărat a devenit, în ultimul an, un nume de referință în domeniul wellness din România, mai ales în contextul în care tot mai mulți turiști aleg stațiunile balneare pentru vacanța de iarnă. De altfel, sejururile la SPA oferă atât componenta de relaxare, cât și partea de tratamente și terapii menite să amelioreze diferite afecțiuni, ceea ce le transformă într-o opțiune excelentă pentru cei care caută un pachet complet de vacanță.

Pentru finalul de an, Alma Health & Spa Retreat a pregătit o ofertă complexă, care include atât un program de relaxare, cât și variante de distracție pentru toate gusturile. Tema Revelionului Alma este “Călătorie în jurul lumii”, iar pachetul pentru Revelion  cuprinde o noapte, 2 sau 3 nopți de cazare în camera dublă, mic dejun, program artistic: Bedda Band, IUNO Ballet, Magician Andrei Gârjob, DJ&MC EMI, Tombola Revelionului, concursuri cu premii, meniu de gală și pachet complet de băuturi, spectacol de artificii, DJ & Dance Party pe 1 ianuarie. Tarifele pentru aceste pachete pornesc de la 400 de Euro pentru 2 persoane, sejur de o noapte și Petrecere de Revelion.

„Pentru locurile disponibile în următoarele săptămâni am deschis opțiunea de pachet cu o noapte de cazare. Așteptam, de Revelion, oaspeți din toată țara. Am pregătit un program complex pentru noaptea dintre ani, care include cină festivă, momente artistice interactive, spectacol de artificii, un pachet complet pentru seara de Revelion. În același timp, ne bucurăm că am reușit în 2023 să readucem stațiunea Lacu Sărat în atenția turiștilor, să redefinim experiențele premium  balneare și  spa, dar și setăm cele mai înalte standarde, prin toată experiența Alma Health & Spa Retreat”, spune Dana Chiriac, Director de Marketing si Comunicare Alma Health & Spa Retreat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related