Samsung, partener principal al zonei de gaming din cadrul East European Comic Con 2024

Samsung, partener principal al zonei de gaming din cadrul East European Comic Con 2024

Samsung Good Game Arena va reuni timp de 3 zile cei mai importanți gameri și streameri profesioniști.

Între 19 și 21 aprilie, pasionații de gaming și nu numai sunt invitați la standul Samsung, în cadrul East European Comic Con 2024, organizat la Romexpo.

În calitate de partener principal al zonei de gaming din cadrul acestei ediții al celui mai important eveniment din Europa de Est dedicat fanilor benzilor desenate, animațiilor,  dar și jocurilor video, Samsung va reuni în cele trei zile de Comic Con unii dintre cei mai cunoscuți gameri și streameri profesioniști.

La Samsung Good Game Arena, vizitatorii vor putea să și testeze cele mai noi tehnologii ale brandului, de la funcțiile AI (precum Circle to Search, Photo Assist sau Chat Assist) ale telefoanelor din seria Galaxy S24, prezente și pe tabletele premium din seria Galaxy Tab S9, la performanța monitoarelor Odyssey Neo, Odyssey OLED, Odyssey Ark, dar și la calitatea imaginii, viteza de mișcare, jocuri fără lag prezente pe televizoarele Neo QLED și OLED.

Ambasadorii de brand Samsung își vor aștepta fanii la stand să descopere împreună cele mai noi tehnologii Samsung prin sesiuni de gaming cu jocuri populare precum FIFA, PUBG, Fortnite sau League of Legends.

Programul de la Samsung Good Game Arena:

Vineri, 19 aprilie

  • între 17:00 – 19:00 – sesiuni de League of Legends cu Bogdan Techeș

Sâmbătă, 20 aprilie

  • 12:00 – 14:00 – sesiuni de Fortnite cu Reddysh
  • 14:00 – 16:00 – sesiuni de PUBG cu Tedereu
  • 16:00 – 18:00 – sesiuni de FIFA, Genshin Impact și alte jocuri cu Jaxi și Alexa TV

Duminică, 21 aprilie

  • 11:00 – 13:00 – sesiuni de FIFA cu Ovidiu Pătrașcu (Ovvy)
  • 13:00 – 15:00 – sesiuni de Stumble Guys și alte jocuri cu Theo Zeciu
  • 15:00 – 17:00 – sesiuni de Brawl Stars și Minecraft cu iSilent
  • 17:00 – 19:00 – sesiuni de Minecraft cu zaSami

Samsung participă an de an la Comic Con, susținând pasionații de gaming prin proiectele sale și tehnologiile de vârf ale brandului. Concepute pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming, produsele Samsung asigură caracteristici precum rate de reîmprospătare ridicate, performanță excelentă, durată lungă de viață a bateriei, dar și funcții AI menite să suțină creativitatea și pasiunile utilizatorilor.

Prezența brandului la Comic Con se aliniază cu platforma locală Play On with Samsung, care cuprinde diverse acțiuni ale brandului în zona de gaming, dar și cu strategia globală Samsung de a oferi consumatorilor produse special concepute pentru cea mai bună experiență de gaming sub umbrela #EmbraceYourGame.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related