Burger King deschide un nou restaurant în Pitești

Burger King deschide un nou restaurant în Pitești

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume,  deschide un nou restaurant în centrul comercial Argeș Mall, din Pitești. Noul Burger King își invită oaspeții să (re)descopere gustul autentic al produselor sale, transformând fiecare masă într-o sărbătoare a gustului autentic

Astfel, primii 100 de vizitatori care vin în restaurant în ziua deschiderii primesc un burger Whopper din partea casei. În plus, tot în ziua deschiderii, pe 25 aprilie, clienții beneficiază de o ofertă specială: 2 burgeri Whopper la prețul de numai 29 RON.

"Marcăm un nou capitol în expansiunea noastră, aducând gustul flame-grilled Burger King în Argeș Mall. Ne dorim ca acest nou restaurant din Pitești să fie un punct de întâlnire, unde fiecare vizitator poate savura experiența autentică a gustului Burger King, fie că preferă opțiunea cu carne sau pe cea plant based. Ne așteptăm clienții cu produse de calitate, într-un spațiu unde pot crea momente memorabile de luni până duminică.", a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.  

Alături de ofertele speciale din ziua deschiderii, Burger King își așteapta clienții în fiecare zi cu o varietate de produse, de la celebrul Whopper la cea mai recentă gamă de burgeri în ediție limitată – TeriyaKing, disponibilă în trei variante: cu carne de pui, vită 100% la grătar și plant based.

Noul restaurant din Pitești beneficiază de un spațiu generos și de opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. 25 de angajați sunt pregătiți să servească produse de calitate, într-un cadru primitor.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related