Maraton de filme de Ziua Copilului la cinema

Maraton de filme de Ziua Copilului la cinema

Filmul rămâne în topul preferințelor atunci când vine vorba de a petrece timpul liber într-un mod plăcut, iar cinematograful este destinația perfectă pentru te deconecta și a descoperi povești extraordinare cu eroi preferați.

Pentru data de 1 iunie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, are o ofertă  specială –  8 filme îndrăgite la prețul special de 12 lei/biletul atât pentru copii, cât și pentru adulți!

Cinematografele Cinema City din București și din țară  s-au pregătit pentru cei mici și vor difuza în data de 1 iunie la un preț special filmele de animație Garfield, Prieteni Imaginari, Giganții din La Mancha, Prințesa și Monstrul Fermecat, Micuța Ping și Dragonul, Pisicile de la Muzeu, Nina și Secretul Ariciului și Gardienii Planetei.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România – compania are multiplexuri în 21 de orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Ploiești, Pitești, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. În total, Cinema City România operează 28 de multiplexuri, având 255 de săli și 45.498 de locuri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related