Camionul Mercedes-Benz Antos transporta prima Caravana Culturala de film si carte din Romania

Camionul Mercedes-Benz Antos transporta prima Caravana Culturala de film si carte din Romania

Mercedes-Benz Romania sprijina Caravana Culturala in calitate de partener, iar camionul Mercedes-Benz Antos constituie platforma pentru seria de evenimente culturale ce se desfasoara in perioada 9 iulie si 1 septembrie 2014, in 19 orase din toata tara.

Caravana Culturala este un proiect sustinut de Mercedes-Benz Trucks Romania la nivel national, cu scopul de a oferi iubitorilor de cultura oportunitatea de a lua contact cu lumea cartilor si a filmelor. Programul Caravanei Culturale permite accesul liber la diferite spatii de informare si culturalizare, la o mini-biblioteca mobila si la mai multe proiectii de film.

Traseul Caravanei Culturale, organizata in perioada 9 iulie - 1 septembrie 2014, cuprinde 19 destinatii din Romania. Pana la data de 31 iulie, Caravana a vizitat: Vaslui, Falticeni, Botosani, Dorohoi, Campulung Moldovenesc, Nasaud, Gherla, Bazna, Aiud, Blaj, Cugir si Curtea de Arges. Urmatoarele orase ce urmeaza sa fie parcurse de Caravana Culturala sunt:
 Ramnicu Valcea (20-21 august)
 Dragasani (22-23 august)
 Slatina (24 august)
 Turnu Severin (26-27 august)
 Motru (28-29 august)
 Targu Jiu (30-31 august)
 Petrosani (1-2 septembrie)

Pentru activitatile logistice privind organizarea Caravanei Culturale si pentru asigurarea platformei propriu-zise a caravanei, Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia organizatorilor noul model de camion pentru distributie grea pe distante scurte, Mercedes-Benz Antos. Datorita cabinei practice si confortabile, configuratiilor dinamice de transmisie si noului motor eco Euro VI, Antos este optiunea ideala pentru transportul de marfuri, materiale si echipamente, intr-un mod prietenos cu mediul.

Mercedes-Benz Trucks Romania, partener de cursa lunga
De-a lungul timpului, Mercedes-Benz Trucks Romania si-a prezentat suportul fata de numeroase initiative culturale si educationale din Romania. In 2013, camionul Mercedes-Benz Antos a dat viata primului parc mobil din tara, in cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii “Crossing Borders”. Proiectul demarat de catre Asociatia Studentilor Arhitecti Cluj-Napoca a reprezentat un manifest pentru protejarea spatiilor verzi ale Clujului. Tot in 2013, Mercedes-Benz Romania a fost masina oficiala a Centenarului Cercetasiei in Romania, celebrat de Organizatia Nationala a Cercetasilor, punand la dispozitia acestora un camion Antos, precum si alte modele de autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Antos: o clasa noua pentru timpuri noi
Mercedes-Benz Antos este prima serie de autovehicule specializate pentru distributia marfurilor grele pe distante scurte. Fie ca transporta marfuri generale, produse alimentare sau combustibili, cu o greutate bruta intre 18 si 26 de tone, Antos se potriveste perfect in sectorul distributiei regionale, dar se pliaza foarte bine si pe aplicatiile de servicii comunale sau transporturi specializate.
Lansat in premiera mondiala in 2012, Antos prezinta multe noutati in materie de design. Pentru a fi in concordanta cu aria sa de utilizare, cel mai adesea spatiul urban, Antos are un aspect foarte prietenos. In acelasi timp, design-ul plat potrivit pentru transportul pe distante scurte il transforma intr-un autovehicul robust. Antos beneficiaza de dotari speciale, eco-friendly, respectand standardele de emisii Euro VI, obligatorii si in Romania la inmatricularea camioanelor, incepand cu ianuarie 2014.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related