Cine sunt performerii anului 2014?

Cine sunt performerii anului 2014?

Forbes Romania organizeaza pe 23 octombrie 2014 Gala Forbes 500 Business Awards.

Evenimentul va onora spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase si mai intreprinzatoare personalitati de business din Romania. Cu aceasta ocazie, vom dezvalui superlativele mediului de afaceri romanesc si vom premia performerii anului 2014.

Anul acesta, Gala Forbes 500 introduce un nou format, premiindu-i nu doar pe cei mai de seama antreprenori romani, ci si cele mai impoartante companii, institutii financiare si consultanti care activeaza pe piata din Romania.

Gala Forbes 500 Business Awards va marca si lansarea celui mai spectaculos produs editat de Forbes Romania, “Topul Forbes 500″, care va fi disponibil atat in varianta hardcover, cat si prin aplicatia speciala pentru iPad.

Evenimentul marcheaza si implinirea a doi ani de la preluarea licentei Forbes Romania de catre BP Publishing, astfel Gala Forbes 500 Business Awards va sarbatori totodata cea mai importanta revista de business-lifestyle din Romania - Forbes Romania.

Gala Forbes 500 Business Awards va avea loc in data de 23 octombrie 2014, la Biavati Events, si va reuni cei mai de seama antreprenori si CEO din Romania.

Mai multe detalii gasiti aici.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related