[Din agentie, la client] Iulia Carabas: Eu am fost primul angajat Uber in Romania, nici nu aveam birou. Mi-am petrecut prima zi de lucru acasa, in fata laptopului

[Din agentie, la client] Iulia Carabas: Eu am fost primul angajat Uber in Romania, nici nu aveam birou. Mi-am petrecut prima zi de lucru acasa, in fata laptopului

Uber are cam 9 luni de cand s-a "trezit" si pe plaiuri romanesti. Unora nu le-ar veni sa creada; l-au asimilat atat de usor incat pare ca Uber-ul exista dintotdeauna. Dar nu, lansarea lui chiar a fost pregatita timp de alte cateva luni, iar primul om care s-a asociat cu proiectul a fost Iulia Carabas (Marketing Manager, Uber Romania). Prima ei zi la Uber a fost in confortul propriei case - neexistand inca un birou propriu-zis - citind de zor despre ce si cum ar trebui sa faca in continuare.

Inainte de a fi primul angajat Uber in Romania, Iulia a lucrat in cateva agentii, intre care DDB si Wunderman, pe CS. Nu planuia sa treaca granita datator/primitor de brief, dar iata ca s-a intamplat. Acum, cunoscand ambele baricade, ne-a vorbit despre abordarea optimizata a clientului fata de agentie, fara sa lase la o parte axa dinspre publicitar spre marketer. Un preview:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related