MasterCard te invita in lumea filmului la TIFF

MasterCard te invita in lumea filmului la TIFF
  • MasterCard te provoaca sa fii creaTIFF si te invita la petrecerea din deschiderea Zilelor Filmului Romanesc, prin concursul „Daca viata mea ar fi un film...”.
  • In timpul festivalului, utilizatorii de card MasterCard sau Maestro au sansa sa castige premii speciale marca MasterCard si TIFF.

Anul 2016 marcheaza pentru MasterCard aniversarea a 10 ani de parteneriat cu Festivalul International de Film Transilvania.

Cu aceasta ocazie, iubitorii de film sunt invitati sa isi valorifice creativitatea, propunand un titlu de film pentru o poveste unica, traita doar de ei. Cele mai inspirate 10 idei vor fi premiate cu cate o invitatie dubla la petrecerea MasterCard din deschiderea Zilelor Filmului Romanesc la TIFF.

 

"Aniversarea a 10 ani de parteneriat cu TIFF este un moment important pentru noi, pe care, in mod firesc, dorim sa-l impartasim cu publicul nostru. Suntem convinsi ca provocarea concursului <<Daca viata mea ar fi un film...>> va fi primita cu bucurie de cinefilii din intreaga tara si suntem nerabdatori sa ii cunoastem pe cei care vor fi inscris in concurs cele mai creative si originale titluri de film. In plus, surprizele continua si in timpul festivalului pentru toti utilizatorii de MasterCard sau Maestro.", a declarat Diana Tanase (Marketing Manager Romania, in cadrul MasterCard).

 

Dedicat fanilor festivalului, concursul se desfasoara in perioada 23-26 mai, pe pagina de Facebook MasterCard. Pentru a participa, utilizatorii trebuie sa trimita, prin intermediul retelei de socializare, un comentariu la postarea de concurs, continand titlul unui posibil film realizat dupa o poveste traita de ei, insotit de o scurta explicatie pentru alegerea facuta. Fiecare participant se poate inscrie in concurs o singura data.

Pe 27 mai, dupa incheierea concursului, un juriu format din organizatorii TIFF va alege cele mai inspirate 10 postari, iar autorii acestora vor fi premiati cu cate o invitatie dubla la petrecerea MasterCard din cadrul TIFF, care va avea loc pe data de 2 iunie in Cluj-Napoca.

Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat aici.

Mai mult, cei care vor plati cu cardul MasterCard sau Maestro pe durata festivalului, in locatiile TIFF*, vor avea sansa sa intre in posesia unor premii speciale MasterCard si TIFF si o invitatie dubla la petrecerea MasterCard din 2 iunie asteapta sa fie castigate. 

*Casieriile de bilete TIFF, Casa TIFF, TIFF Shop, biletmaster.ro, aplicatia TIFF

MasterCard este alaturi de Festivalul International de Film Transilvania din anul 2006. In 2014, a introdus, in premiera la un evenimentul cultural din Romania, plata contactless. Pastrand traditia, compania va acorda si anul acesta una dintre cele mai populare distinctii ale festivalului – Premiul Publicului, iar traditionalul loc de intalniri, TIFF Lounge, revine in Piata Unirii si ofera spectatorilor momentul ideal de a dialoga cu invitatii speciali ai festivalului, pe care ii indragesc si ii admira.

Cea de-a XV-a editie a Festivalului International de Film Transilvania se va desfasura in perioada 27 mai – 5 iunie, in Cluj-Napoca, iar gala de deschidere va fi urmata de proiectia in premiera mondiala a celui mai nou film al regizorului Nae Caranfil – 6,9 pe scara Richter.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related