Michael Bublè - Tour Stop 148, o noua dimensiune adusa muzicii de concert

Michael Bublè - Tour Stop 148, o noua dimensiune adusa muzicii de concert

Grand Cinema & More, in calitate de promotor al evenimentelor alternative de calitate, va gazdui evenimentul cinematografic al toamnei. Versiunea disponibila in cinematograf a concertului Michael Buble – Tour Stop 148 promite mai mult decat un simplu concert, un profil complet al vietii si al carierei cantaretului, in 105 minute de muzica si montaj de calitate, pe 29 septembrie, incepand cu ora 20:00. 

Michael Buble este un cantaret, compozitor si actor canadian a carui cariera muzicala a capatat avant in 2003, odata cu lansarea albumului ce ii poarta numele. In anii care au urmat, hituri precum „Home”, „It’s a beautiful day” sau „Cry me a river” au depasit granitele Canadei, iar albumele lui au ocupat, inca de la lansare, primele locuri in topurile Billboard. Pana in prezent, artistul a vandut peste 55 de milioane de albume si a castigat 4 premii Grammy la sectiunea „Cel mai bun album vocal pop traditional”.

Tour Stop 148 se anunta o inregistrare cinematografica grandioasa, oferind o noua perspectiva asupra artistului si asupra parcursului sau muzical. Exclusiv pentru publicul din cinematografe, inregistrarea va fi insotita de o introducere de 15 minute a cantaretului si va fi intercalata cu filmari din spatele scenei, ce surprind intreaga echipa de productie in fiecare etapa a desfasurarii concertului. Pentru o experienta cinematografica si muzicala desavarsita, concertul este inregistrat si transmis in format de sunet surround 5.1.

 

"Obiectivul Grand Cinema & More, pe care il avem in vedere cu fiecare nou demers cinematografic sau teatral, este de a aduce spectacolul mai aproape de consumatorii lui. Am facut din modernizarea salilor noastre o prioritate tocmai pentru ca vedem in tehnologie o modalitate de a depasi barierele spatio-temporale. Ne bucuram ca suntem, inca o data, gazdele unui eveniment muzical si ca actuala configuratie a salilor permite imbunatatirea si exploatarea fiecarui element al concertului, de la sunet pana la imagine", a declarat Atena Simovic (Alternative Content & Events Director in cadrul Baneasa Developments).

 

Pentru acest eveniment biletele au fost deja puse in vanzare, fiind disponibile pe grandentertainment.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related