Agricultură lentă, făcută de la zero. Cristina Volentiru (Origini): Avem oameni specializaţi pe cultivarea terenurilor, creşterea animalelor sau producţia din lapte şi carne

Agricultură lentă, făcută de la zero. Cristina Volentiru (Origini): Avem oameni specializaţi pe cultivarea terenurilor, creşterea animalelor sau producţia din lapte şi carne

În urmă cu 10 ani, aflați la 700 de metri deasupra nivelului mării, Ţane şi Bogdan, și-au zis că a mânca sănătos este important nu doar una-două zile pe săptămână, ci zilnic, la fiecare masă. Așa că au pus bazele a ceea ce astăzi de numește Origini, un business de produse naturale aduse direct din ferma și cherhanaua proprii.

Cristina Volentiru, marketing manager al Orgini, spune că primele investiții au constat în animale. Apoi au urmat banii băgați în adăposturi și hrană pentru animale și pentru îngrijitori. Spațiile de procesare și echipamentele producției au completat investiția inițială. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune



Related