Start joc! Olimpiada Liceelor McDonald's începe

Start joc! Olimpiada Liceelor McDonald's începe

Competiția cu cele mai mari premii pentru elevii de liceu, Olimpiada Liceelor McDonald’s 2017-2018, a ajuns în fazele finale.

Olimpiada Liceelor este un eveniment sportiv la nivel național, adresat atât fetelor, cât și băieților pasionați de fotbal, baschet, volei, handbal și tenis de masă.

Competiția organizată de McDonald’s, alături de Sport Evolution Group (SEG) și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, care se desfășoară pe durata a 9 luni invită elevii de liceu, pasionați de cele mai populare sporturi să participe la competiție.

McDonald’s dorește să promoveze un stil de viață activ și echilibrat, dar și să îi inspire pe liceeni să fie încrezători în propriile forțe și să îi facă conștienți de importanța sportului în viața lor. McDonald’s le oferă oportunitatea de a se afirma într-o competiție majoră, alături de colegi la fel de talentați și motivați. Olimpiada Liceelor McDonald’s este mai mult decât un concurs, este locul în care sportul aduce împreună peste 3000 de tineri pasionați și creativi.

Pentru al 7-lea an consecutiv, în perioada octombrie 2017 - mai 2018 se vor întrece peste 3.400 de iubitori ai sportului din 88 de licee numai din capitală, entuziasmul și eforturile fiindu-le răsplătite cu premii în valoare de peste 72.000 de Lei.

Olimpiada Liceelor 2017 nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Ministerului Educației și Cercetării, Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Direcției Tineret și Sport București, partenerilor media Gazeta Sporturilor și Digi Sport, Caldo Security și SEG (Sport Evolution Group).

În cadrul Olimpiadei, principalul scop este oferirea unui cadru organizat în care tinerii din București să fie implicați în activități fizice. Olimpiada Liceelor McDonald's este cea mai mare competiție adresată liceelor din România la nivel de echipe, sporturi și premii oferite.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related