Pe locuri, fiți gata, START! Începe faza finală a Olimpiadei Liceelor McDonald’s

Pe locuri, fiți gata, START! Începe faza finală a Olimpiadei Liceelor McDonald’s

Olimpiada Liceelor McDonald’s 2020, competiția sportivă cu cele mai valoroase premii, dedicată exclusiv elevilor de liceu, a ajuns în al noulea an, în fazele finale. Susținătorii echipelor și pasionații de sport sunt așteptați, începând cu 31 ianuarie, să îi susțină pe liceeni.

Susținătorii echipelor și pasionații de sport sunt așteptați, începând cu 31 ianuarie, să îi susțină pe liceeni.

Olimpiada Liceelor este un eveniment sportiv adresat fetelor și băieților pasionați de fotbal, baschet, volei, handbal și tenis de masă. Competiția reunește peste 5.600 de liceeni iubitori ai sportului, din 88 de licee din Bucuresti. Premiile cu care aceștia sunt răsplătiți pentru efortul depus în cadrul Olimpiadei valorează peste 70.000 lei și sunt cele mai mari dintr-o competiție sportivă adresată tinerilor. Cea de-a noua ediție a Olimpiadei Liceelor a început în octombrie 2019 și se încheie în aprilie 2020.

Etapa finală a competiției debutează cu disciplina de handbal, la Clubul Sportiv Școlar 6, vineri, 31 ianuarie, ora 8:00. Așadar, în perioada 31 ianuarie - 2 februarie, cele mai bune licee vor juca pentru marele titlu de campion în cadrul Olimpiadei. Accesul la toate meciurile este gratuit tuturor doritorilor. În fazele finale din acest an s-au calificat 48 de echipe de fete și băieți, precum și 36 de sportivi individuali la proba de tenis de masa.

Prin Olimpiada Liceelor, McDonald’s le oferă liceenilor un cadru organizat pentru desfășurarea activităților sportive și îi încurajează să fie încrezători în propriile forțe, să conștientizeze importanța sportului în viața lor și să adopte un stil de viață dinamic și sănătos. Astfel, McDonald’s le oferă oportunitatea de a se afirma într-o competiție majoră, alături de colegi talentați și motivați. Olimpiada Liceelor McDonald's este cea mai mare competiție sportivă adresată liceelor din România, cu cele mai numeroase echipe, cele mai multe probe sportive și cele mai valoroase premii oferite.

McDonald’s este un partener de lungă durată al sportului în Romania, dezvoltând, anual, programe care susțin un stil de viață echilibrat.

Olimpiada Liceelor 2020 este posibilă cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării, Inspectoratului Școlar al Municipiului București, partenerilor media Eurosport, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Bucuresti Caldo Security și SEG (Sport Evolution Group).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related