Olimpiada Liceelor McDonald’s: competiția sportivă pentru tineri intră în fazele finale

Olimpiada Liceelor McDonald’s: competiția sportivă pentru tineri intră în fazele finale

Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018-2019, cu cele mai mari premii pentru elevii de liceu, a ajuns în al optulea an, în fazele finale.

Olimpiada Liceelor este un eveniment sportiv la nivel național, adresat atât fetelor, cât și băieților pasionați de fotbal, baschet, volei, handbal și tenis de masă. În cadrul acesteia vor participa peste 5.600 de liceeni iubitori ai sportului,  din 88 de licee. Premiile cu care aceștia sunt răsplătiți pentru efortul depus în cadrul Olimpiadei sunt de peste 70.000 lei, cele mai mari dintr-o competiția sportivă adresată tinerilor, alături de experiența practicării sportului într-o competiție majoră. Perioada în care se desfășoară aceasta este de nouă luni, între octombrie 2018 - mai 2019. 

În acest an, competiția începe cu handbalul la Clubul Sportiv Școlar 6, vineri, 18 ianuarie, ora 8:00.  Așadar, în perioada 18-20 ianuarie, ora 8:00, cele mai bune licee vor juca pentru marele titlu de campion în cadrul Olimpiadei. Accesul pentru a vedea competițiile sportive este gratuit și permis tuturor.

Prin Olimpiada Liceelor McDonald’s, compania îi încurajează pe liceeni să fie încrezători în propriile forțe și să conștientizeze importanța sportului în viața lor, având ca scop oferirea unui cadru organizat în care tinerii să fie implicați în activități fizice. Astfel, McDonald’s le oferă oportunitatea de a se afirma într-o competiție majoră, alături de colegi la fel de talentați și motivați. Olimpiada Liceelor McDonald's este cea mai mare competiție adresată liceelor din România la nivel de echipe, sporturi și premii oferite.

McDonald’s este un partener de lungă durată al sportului în Romania, dezvoltând, anual, programe care susțin un stil de viață echilibrat.

Olimpiada Liceelor 2018 nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Ministerului Educației și Cercetării, Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti (DSTMB), partenerului media Prosport, Caldo Security și SEG (Sport Evolution Group).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related