Cătălina Ponor, Cristina Laslo, Alex Găvan și Florin Busuioc s-au alăturat campaniei ”Te răcorești și reîmpădurești”

Cătălina Ponor, Cristina Laslo, Alex Găvan și Florin Busuioc s-au alăturat campaniei ”Te răcorești și reîmpădurești”

Sportivi de renume internațional, jurnaliști, actori și personalități cheie din domeniul activismului pentru mediu s-au alăturat campaniei ”Te răcorești și reîmpădurești”, un demers prin care Bergenbier va planta 50.000 de brazi în trei zone din vestul României.

Gimnasta Cătălina Ponor, handbalista Cristina Laslo, jurnalistul Alex Dima, alpinistul și activistul de mediu Alex Găvan și actorul Florin Busuioc i-au invitat pe toți cei interesați să se înscrie ca voluntari la cea mai mare acțiune de plantare de brazi din România realizată de o companie privată.

 

Cred că dreptul la aer curat este un drept al nostru, al tuturor. Prin plantarea celor 50.000 de brazi în Bucium, Sohodol și Râu de Mori recuperăm puțin din istorie și dăm dovadă că orice gest, oricât de mic, ne ajută să oferim copiilor noștri o țară mai frumoasă, cu un aer mai ușor de respirat”, a declarat Alex Dima, jurnalist și activist de mediu.

 

Vedeta de televiziune Florin Busuioc a subliniat, la rândul său, importanța unor astfel de acțiuni.

Sunt întrebat, adesea, cum va fi vremea. Ei bine, e vremea să luăm acțiune și să ne aducem contribuția, puțin câte puțin, la protejarea aerului pe care îl respirăm. În felul acesta, vom continua să ne bucurăm de aerul rece de munte și peste ani”.

 

Cred că românii au multe de câștigat din astfel de acțiuni, iar pentru mine, participarea la plantarea celor 50.000 de brazi va fi un alt tip de performanță față de cele cu care sunt obișnuită. E o performanță de care ne vom bucura cu toții, pentru că acești puieți de brazi pe care îi vom planta începând cu 21 aprilie vor deveni parte din pădurile de mâine ale României”,  a declarat gimnasta Cătălina Ponor.

 

Cu fiecare călătorie, cu fiecare vârf de munte urcat, am învățat să iubesc și să respect natura și aerul curat. De aceea, mă bucură și susțin cu toată inima inițiative precum campania Bergenbier, din care cu toții avem ceva de învățat și de câștigat”, a adăugat Alex Găvan, alpinist și activist de mediu.

 

Bucium e un loc drag mie, aproape de locurile natale, unde obișnuiam să mă retrag adesea, alături de cei dragi, pentru a respira în liniște puțin aer curat. Sper că la evenimentul de plantare s-au înscris cât mai mulți voluntari din zona Ardealului, pentru că vor avea posibilitatea să ia parte la cea mai mare acțiune de plantare de brazi din țară”, a mărturisit handbalista Cristina Laslo.

 

Bergenbier, berea inspirată din natură, va începe pe 21 aprilie plantarea a 50.000 de brazi în vestul României, Transilvania, ca parte a campaniei ”Te răcorești și reîmpădurești!”. Râu de Mori (jud. Hunedoara), Sohodol și Bucium (jud. Alba) sunt cele trei zone în care Bergenbier și inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat ”Plantăm fapte bune în România” vor planta specii de conifere.

”Te răcorești și reîmpădurești!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din România, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociației EcoAssist, reprezentantul legal al ”Plantăm Fapte Bune în România”.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related