Bergenbier a strâns peste două sute de voluntari pentru cea mai amplă acțiune de reîmpădurire din România

Bergenbier a strâns peste două sute de voluntari pentru cea mai amplă acțiune de reîmpădurire din România

Peste două sute de persoane, voluntari, vedete și membri ai echipelor Bergenbier, Plantăm fapte bune în România și Ocolul Silvic Abrud RA au început plantarea a 50.000 de brazi în vestul României, Transilvania, pe 21 aprilie, ca parte a campaniei  „Te răcorești și reîmpădurești!”.

Pe lângă Bucium, Bergenbier și inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România” a început plantarea mai multor specii de conifere și în alte două zone – Râu de Mori (jud. Hunedoara) și Sohodol (jud. Alba), urmând ca plantarea să fie finalizată în luna mai.

În cadrul evenimentului care a avut loc sâmbătă, 21 aprilie, voluntarii prezenți au plantat 6300 de puieți de brad alături de vedetele care s-au alăturat campaniei „Te răcorești și reîmpădurești!”: foștii internaționali Gabi Balint și Bogdan Stelea, liderul trupei Bere Gratis, Miță Georgescu, gimnasta Cătălina Ponor și actorul Florin Busuioc.

Încă de la începutul campaniei, Bergenbier și-a invitat consumatorii să susțină acest demers amplu de reîmpădurire și i-a încurajat să dea nume brazilor care au fost plantați, pe pagina de Facebook a brand-ului. Sute de consumatori s-au înscris ca voluntari în Echipa Națională de Răcorire, pe platforma racorimromania.ro/cubrazi, și au participat sâmbătă, 21 aprilie, la acțiunea de reîmpădurire.

„Te răcorești și reîmpădurești!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din România, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociației EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantăm fapte bune în România”.

 

„Ne-am bucurat să vedem că mulți dintre consumatorii Bergenbier și-au dorit să ne fie alături în noua misiune, aceea de a contribui, chiar și într-o mică măsură, la răcoarea munților care a inspirat crearea berii Bergenbier. Ne dorim ca cei 50.000 de brazi pe care am început să îi plantăm week-end-ul trecut, la Bucium, cu ajutorul lor, să fie un model de responsabilitate față de mediul înconjurător. Vom continua să ne implicăm, pentru următorii trei ani, în toate etapele care au legătură cu menținerea și îngrijirea zonelor reîmpădurite”, a declarat Gabriela Lupaș Țicu (Director de Marketing Bergenbier S.A.).

 

Sâmbăta trecută, alături de partenerii de la Bergenbier și Ocolul Silvic Abrud, am început acțiunile de plantare prin care vor fi instalate culturi forestiere de conifere pe mai multe suprafețe din localitățile Bucium și Sohodol (jud. Alba) și Râu de Mori (jud. Hunedoara). Ne bucură implicarea lor și a voluntarilor prezenți pentru că reprezintă o asumare a răspunderii cu privire la necesitatea protejării naturii și la importanța pădurilor în viața noastră, a declarat Marin Toma (președintele Asociației EcoAssist, reprezentantul legal al inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm Fapte Bune în România”).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related