#LETSLOVESUMMER: Lidl și Heidi Klum aduc tendințele verii în noua colecție esmara

#LETSLOVESUMMER: Lidl și Heidi Klum aduc tendințele verii în noua colecție esmara

Lidl și Heidi Klum deschid sezonul de vară cu cea de-a patra colecție „esmara by Heidi Klum“, #LETSLOVESUMMER, ce va fi lansată în magazinele Lidl din toată țara, joi, 21 iunie. Stilul boho-chic al colecției, cu croieli lejere, modele colorate și detalii jucăușe include piese variate, la cel mai bun raport calitate-preț cu care Lidl și-a obișnuit clienții.

Lidl și Heidi Klum lansează în cadrul „Lidl Fashion Week“, începând cu 21 iunie, cea de-a patra colecție „esmara by Heidi Klum“- #LETSLOVESUMMER. Prin materiale vaporoase, denim cool, ciucuri colorați și detalii boho-chic, colecția #LETSLOVESUMMER reflectă perfect atmosfera de vară. Rochiile maxi lejere, pantalonii scurți cu detalii colorate, sandalele și cămășile de vară oferă nenumărate opțiuni de combinare, pentru fiecare stil în parte.

Colecția #LETSLOVESUMMER va fi disponibilă în magazinele Lidl din întreaga țară, începând cu 21 iunie, în cadrul „Lidl Fashion Week“, la prețuri începând de la 17,99 lei și pâna la 99,99 lei. Pe lângă încălțăminte (cu mărimi de la 37 până la 41) și articole vestimentare de damă  (cu mărimi de la 34 până la 44), colecția cuprinde și articole pentru copii. Colecția va fi disponibilă la nivel internațional, în peste 10.000 de magazine Lidl și 4 magazine online din 28 de țări.

#LETSLOVESUMMER promite ținute perfecte pentru vară, potrivite fiecărui stil vestimentar și ideale pentru distracțiile din timpul sezonului cald, la prețuri specifice Lidl.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related